Ahojte, mam 22r. a som s priatelom už rok aj niečo vo vztahu.. je to ale vztah na dialku (cez celu republiku 330km), stretavali sme sa najprv kazdy tyzden skoro potom uz len kazde 3 tyzdne na vikend a teraz to je podobne. Problem bol, ze som nikdy nebola totalne zalubena a mimo z neho. Este na jesen to bolo ok, lubila som ho, ale potom to ochladlo (spraval sa ale aj okrem toho dost sebecky a citovo ma vydieral, nebral na mna ohlad ked som mala povinnosti v skole atd). Ked som mu pohrozila tak sa zmenil a je velmi mily ku mne, snazi sa mi vymysliet vylet ked je pekne a tak. Ja som dost dobrodruzny typ cloveka vylety mam velmi rada ale proste ja si neviem predstavit v tomto vztahu zotrvat dlhsie. Vzdy ked nacnem tu temu (1x som nacala uz v aprili) tak sa kus o tom pobavime a povie mi ze mam pockat ze laska pride a ze si musime byt oporou a ze ked tam raz daco bolo tak sa to zas objavi. A ci mi neni dobre ked niekoho mam. Neviem uz ako mu to povedat. Nechcem asi uz mrhat mojim ani jeho casom, ktory je vzacny nakolko to je takto uz od zimy. Nejake rady? Nebol niekto v podobnom vztahu prosim vas? Je to nas oboch prvy vztah a on sa predtym nikdy nesklamal, ja viackrat som sa nestastne zalubila
Vztah a rozchod
Vidíš a chlapi s tým nemajú problém. Chlap sa dokáže rozísť za sekundu a bez dôvodu, ani sa nebude pýtať iných ľudí, či sa má rozísť, chlap sa jednoducho rozide, tak si predstav, že si chlap.
Aj ja som nazoru, ze bude najlepsie sa rozist...
Urobit bodku a neriesit...
tak mu to jednoducho a narovinu povedz, ze sa s nim rozchadzas a ze proste nebudes cakat do konca zivota, pokial to zalubenie pride! ze ty to tak proste necitis ako on. si este mlada, mas cely zivot pred sebou!
Daj mu kopacky !
Podla mojho nazoru by si sa s nim mala rozísť. Si mladá a keď si nie zaľúbená po viac ako roku tak nemá zmysel to ďalej naťahovať. Pravdepodobne ta bude priateľ lámať aby si to ešte vydržala, ale budeš sa len viac trápiť.
Ked sa necitis na to byt v takomto vztahu, ze tam necitis nieco viac, tak z neho odid. A nenechaj sa ukecat. Lebo toto bude trapenie pre vas oboch.
prečo sa stretávate len raz za 3 týždne? Ako často sa kontaktujete? Voláte si, píšete?
Lebo keď je to raz za 3 týždne a predtým to bolo častejšie, je evidentné, že to medzi vami vyhasína. A keď je to aj z jeho strany tak, že nechce častejšie, potom sa bráni rozchodu, lebo nechce prísť o milenku a občasný sex.
Je vhodné pitie teplej (okolo 37 stupnovej) vody, pretože teplá voda pôsobí pozitívne na trávenie kým studená voda ho zhoršuje. Tiež by som ti odporučil začať užívať probiotiká, najlepšie tie z lekárne. Aj kyslá kapusta by ti mohla pomôcť.