Ahojte. Prečo v dnešnej dobe nosia ľudia tričká a mikiny s logom NASA? Mám pocit že tu veľa ľudí pracuje pre národný ústav pre letectvo a kozmonautiku USA. Neuspokojí ma odpoveď >> Lebo sa to nosí
Prečo mladí ľudia nosia tričká s logom NASA?
No lebo nejaka firma pride s napadom tak ako sa jeden cas predavali tricka a mikiny s fuzami a co?
Firmy vedia ze mladi sa toho rychlo chytia a kupuju a nosia kazdu cocotinu
Tak ako kedysi bolo oblecenie s napisom Nike, Adidas a pod.
Ja osobne som nikdy nepreferoval splynutie s davom a siel som vlastnym stylom.
Akurat prvy krat pred par dnami som videl takeho experta, co to mal. Aj som sa pozrel, ci mu nesibe, ze asi nejaky vol.
Uplne trapne, az som sa hanbil (za neho). Takze som rad za kazdeho cloveka, co sa na tuto traposinu neda nahovorit. Vyzera to neskutocne trapne (na kozmonautoch ani nie, ale na cloveku v civile to vyzera strasne trapne).
No praveze presne preto, ze to maa tolko ludi a tolko ludi to nosi, by som si to urcite nekupil :) napr. bracho ma tiez sedu mikinu, ako ono to neni skarede ale ja mam rad skor jednoduchsi dizajn
Hahaha salamistka dobre idees :)
Lebo sa coskoro budeme stahovat na mars a zem vybuchne a cim skor si kupis mikinu NASA tak tym mas vacsiu sancu aby sa ti uslo miesto vo vesmirnej lodi. Sancu maju len vyvoleni.
Akurát včera som bola v HM tričká 9,90€ a mikiny NASa za 19 eur, je to teraz IN a áno nosí sa to :D
Alebo žeby skrytá túžba tam pracovať? Dostať sa do vesmíru? Kto by nechcel? :D
Proste "moda" nerieš to
Lebo NASA je cool
Lebo sa to predava.
Lebo sa to da lacno kupit v HM. Neviem, asi :-)