Prečo mladí ľudia nosia tričká s logom NASA?

Andrej34

No lebo nejaka firma pride s napadom tak ako sa jeden cas predavali tricka a mikiny s fuzami a co?
Firmy vedia ze mladi sa toho rychlo chytia a kupuju a nosia kazdu cocotinu
Tak ako kedysi bolo oblecenie s napisom Nike, Adidas a pod.
Ja osobne som nikdy nepreferoval splynutie s davom a siel som vlastnym stylom.

BJ 2

Akurat prvy krat pred par dnami som videl takeho experta, co to mal. Aj som sa pozrel, ci mu nesibe, ze asi nejaky vol.
Uplne trapne, az som sa hanbil (za neho). Takze som rad za kazdeho cloveka, co sa na tuto traposinu neda nahovorit. Vyzera to neskutocne trapne (na kozmonautoch ani nie, ale na cloveku v civile to vyzera strasne trapne).

Filipooo4

No praveze presne preto, ze to maa tolko ludi a tolko ludi to nosi, by som si to urcite nekupil :) napr. bracho ma tiez sedu mikinu, ako ono to neni skarede ale ja mam rad skor jednoduchsi dizajn

Almarinos

Dobré odpovede. Ale povedal by som že 90 % z tých ľuľudí čo to majú na sebe ani nevedia čo to znamená :)
Ja osobne nosím iba jednofarebné tričká - fialové, modré, žlté. Ale nosiť niečo preto lebo to majú ostatní je také stádovité. Ale tak chápem to ale na 2. strane zas nerozumiem

Salamistka

Lebo sa coskoro budeme stahovat na mars a zem vybuchne a cim skor si kupis mikinu NASA tak tym mas vacsiu sancu aby sa ti uslo miesto vo vesmirnej lodi. Sancu maju len vyvoleni.

Gloriaa12

Akurát včera som bola v HM tričká 9,90€ a mikiny NASa za 19 eur, je to teraz IN a áno nosí sa to :D
Alebo žeby skrytá túžba tam pracovať? Dostať sa do vesmíru? Kto by nechcel? :D
Proste "moda" nerieš to