Je to normálne keď sa v robote kolegovia rozprávajú o politike, čo bolo večer v správach o športe atď a ja len ticho sedím pretože ma nič z toho nezaujíma proste si nechcem kaziť deň nejakými politickými somaranimy alebo kto koho zabil alebo jak si zle stojíme koľko zarába atď?
Nic ma nezaujíma
Neviem, ja by som si teraz aj vypočula niečo o politike, ale od takého prehľadného človeka, aj ma zaujíma, ako sú na tom iné krajiny ohľadom financií a zdravotníctva, chudoby. Také veci ma teraz bavia. A ja práveže mám problém v tom, že nemôžem byť s takým človekom a aj ich poznám. ... Tak to máme opačné. ;)
Inak mne to tiež moc nedáva podnety také bežné komunikovanie, no záleží aj ako dlho som nebola s človekom.
Podľa mna pohode ,ja som tiež taký, nevidím na tom nič ..proste ma to nezaujíma sú to pre mňa sračky .
Ale ked to raz niekoho nezaujima tak co...
nie je od veci vedieť aspoň hlavné udalosti, aby bol človek v obraze a nekukal ako puk o čom druhí točia...si myslím
Každého zaujíma niečo iné, je to normálna vec :)
Tak to zalezi aj na tom, kolko mas rokov. Lebo mlady sa na tieto temy vseobecne nechytaju a je to normalne.
Neviem teda ako vy, každý to máme asi inak ale keď sa vám mám priznať tak mne to práveže v práci úplne vyhovuje keď sa ma nikto na nič zbytočne nevypituje a neotravuje zbytočne :D pekne si odrobim svoje a tým to hasne :D
Jedno máš s tými ľuďmi spoločné- si NPC. Len ešte menej zaujímavý NPC ako oni. Nič si z toho nerob a nerozmýšľaj nad tým. Ži ďalej svoj nudný život, ktorý nemá zmysel. Raz umrieš a všetkým to bude jedno, lebo tvoje bytie bolo nepodstatné.
Myslim si ze nikoho v skutocnosti nezaujimaju vsetky tie nudne reci a kazdy pocuva tak napoly a rozmysla pritom nad niecim inym alebo predstiera zaujem a rozmysla co odpovie. Bud rad, ze dokazes byt aspon ticho a nepredstierat. Ludia su vacsinou iba pretvarka.
ide o to že mna nezaujima nič. a dokažem byt cely den ticho som proste nezaujimavy človek. som ako robot