Nic ma nezaujíma

Kin

Neviem, ja by som si teraz aj vypočula niečo o politike, ale od takého prehľadného človeka, aj ma zaujíma, ako sú na tom iné krajiny ohľadom financií a zdravotníctva, chudoby. Také veci ma teraz bavia. A ja práveže mám problém v tom, že nemôžem byť s takým človekom a aj ich poznám. ... Tak to máme opačné. ;)

Inak mne to tiež moc nedáva podnety také bežné komunikovanie, no záleží aj ako dlho som nebola s človekom.

srandada

nie je od veci vedieť aspoň hlavné udalosti, aby bol človek v obraze a nekukal ako puk o čom druhí točia...si myslím

Filipooo4

Neviem teda ako vy, každý to máme asi inak ale keď sa vám mám priznať tak mne to práveže v práci úplne vyhovuje keď sa ma nikto na nič zbytočne nevypituje a neotravuje zbytočne :D pekne si odrobim svoje a tým to hasne :D

Alaj

Jedno máš s tými ľuďmi spoločné- si NPC. Len ešte menej zaujímavý NPC ako oni. Nič si z toho nerob a nerozmýšľaj nad tým. Ži ďalej svoj nudný život, ktorý nemá zmysel. Raz umrieš a všetkým to bude jedno, lebo tvoje bytie bolo nepodstatné.

komukam

Myslim si ze nikoho v skutocnosti nezaujimaju vsetky tie nudne reci a kazdy pocuva tak napoly a rozmysla pritom nad niecim inym alebo predstiera zaujem a rozmysla co odpovie. Bud rad, ze dokazes byt aspon ticho a nepredstierat. Ludia su vacsinou iba pretvarka.