Dobrý den už od rána sedím na posteli a premýšľam o tom aký mám život. Vždy som si hovoril "mne stačí málo", "od života nechcem veľa". Ale teraz premýšľam či to je dobre takto rozmýšľať. Robím za 500e mesačne a som spokojný mam 20 tak to ešte beriem tak že to je prvá robota tak aspoň nech sa naučím hodnotu peňazí. Nesťažujem sa ale keď sa pozriem ako to bude v budúcnosti tak sa dosť bojim ako to bude ďalej mam kamaráta ktorý robí v nemeckú a stále ma ta vola lenže ja tam nechcem ísť stále hovorím ze nepotrebujem peniaze aj keď to nieje pravda peniaze si nutnosť. Po stretnutí s nim sa cítim v depresiach keď vidím ze sa vyváža v drahom aute zarába slušný balík a tak to ma kazdy môj kamarát len ja jediný som zostal taky chudáčik :(.
Rozmýšľanie o živote
nejde o peniaze aj ked som to tam asi spomenul tak sa ospravedlnujem nejak som vedel ako to napisat :/ . ide o to že ked sa chcem porovnavat aj ked to nerobim tak na každom vidim novodobe "trendy" a tieto veci a ked som pozrem na seba tak sa vidim ako keby som medzi nimy bol len taka šeda škrvrna
este tu furt trcis? Vies, peniaze nie su vsetko!