Strach zo zubára

Príspevok v téme: Strach zo zubára
zubyyyy123

Ahojte, viem že ma teraz všetci odsúdite ale nebola som u zubára už cca 8 rokov... teraz mám 22r. a do cca 15tky som mala zuby úplne v poriadku, akurát 1 minikazík, ktorý bol opravený už vtedy... teraz ma ale dlhšie už pobolieva stolička a ja sa hlavne bojím toho čo mi povie a či nebudem platiť nejak mega veľa peňazí... neviete koľko by to tak cca mohlo vyjsť? alebo ako ušetriť? mám Dôveru... a je to detský zubár.. nebolo by lepšie zobrať kartu a ísť k dospelackemu? či môžem chodiť ešte k detskému?

Sonie

Vytlač si z Dôvery tlačivo pre zubára. Poisťovňa ti potom uhradí časť nákladov, asi do 25 Eur ako potvrdené tlačivo vrátiš. Ročne uhrádza 100 Eur, ale nie naraz.

midro

no zuby máš len jedny .. Takže tam chod. Prehliadku musíš mat raz alebo dva krat do roka inak si budeš platit plnú sumu ,ale iba ten jeden krát potom ti aj hned spraví prehliadku a buduci krat to budeš mat lacnejšie

humpolec1

Vsetci zubari su uz sukromni :-)
Zubar ti spravi bezplatnu preventivnu prehliadku. Za kazdy dalsi ukon si bud zaplatis v plnej sume, alebo pockac do konca kalendarneho roka a das si to opravit az potom s prispevkom poistovne.
Tvoji rodicia tiez nechodia k zubarovi?

PetoKK

Ja mam 25 a od 17tich chodim k súkromnemu zubarovi. Bol som tam týždeň dozadu a robil mi jednu blombu, platil som 35€. Takže sa vždy modlim keď mam isť na preventívnu aby mi nič nenašiel xD