Som zťp na polovičnom invalidnom a chcela by som vedieť, ak by ste niekto vedeli poradiť, či sa mi oplatí ísť opýtať na úrad práce na nejakú robotu vhodnú pre mňa, či by mi vedeli poradiť niečo alebo ani nie. Vďaka.
Keby si mala vela kamaratov, tak pracu mozes mat aj na druhy den, ci s invalidnym, ci bez invalidneho, ci s poloinvalidnym, ale bez hlavy sa to uz neda, to je jedina podmienka. Chori chcu byt zdravi a zdravi asi chcu byt chori, tak to vyzera, trochen.
Na up sa neoplati vobec chodit, mam tiez ciastocny a bol som tam cca 1,5 roka , neurobili nic, ziadna pomoc ci ochota pomoct, chdte na chodbe su inzeraty pecitajte si budte aktivni. Ked uz sa ma nevedeli zbavit poslali na mna domov kontrolu vraj som marod a ze ci nahodov nieco nerobim lebo ma vyradia. Na up su skolene bestie , ak nemate znamost , kaslu na vas , okrem buzeracie nic pre vas neurobia, moja skusenost.
na úrade práce Ti sotva dačo poradia. Skôr by som hľadala na internete, nejaké prieskumy robiť, prácu z domu a podobne. Aj som si už dačo našla, len ja mám prácu na polovičný úväzok a popritom už iné nezvládam.