bolesť v krku

adi

Amanda, tak predsa len chot k tomu lekarovi, ked to cez vikend nebude lepsie. Sice zatial ako pises, nemas ine symptomy ale podoba sa to dost na mononukleozu. Moj priatel je tiez mal asi pred dvoma rokmi, nevedel ablosutne hltat, skoro krical od bolesti ked musel hltat, niekedy uz vypluval sliny, ked musel hltat, tak ho to bolelo. Ale on mal aj ostatne typicke symptomy ako vysoke horucky, biele bodky na mandliach, malatnost, zväčsene uzliny a to poriadne. Da sa to zistit vyterom alebo odberom krvi.

RNG

Obvykle antimikrobialne: GSE, oreganovy olej, extrakt z olivoveho listu, koloidne striebro a velke davky esteru C
To je co ja beriem okamzite po rvych priznakoch a problem je vybavany do 48 hodin. Ak nie alebo este aj prv nasadim aj bete glukany(1.5 gramu denne) a NAC(2x500 mg)
Samozrejme ze beriem stale selen a zinok, kedze tych nemame v strave dost aj tak
Samotny zinok v tomto pripade, tabletka rozlamana na male kusky je silne antiviralna a postupne si dava male kusky do ust. Kovova chut je zabezpecenim antimikrobialnych vlastnosti.(kovove iony su antimikrobialne, zinok, med striebro....)stale omyvajuca hrdlo.

poliewoocka

Mne vzdy pomohla propolisova tinktura.Brala som lieky od vymyslu sveta,ale propolis ma nikdy nesklamal.Kvapkadlom si ho aspon 5krat za den a vzdy po jedle nakvapkaj priamo do hrdla.

amanda15

Amanda som, len neviem ako vpisovat odpovede za seba, takže idem pod vlastnym menom....

Dakujem za čas, takže horučku nemam, veľmi ma to boli, mam to aj viditelne opuchnute, pokušala som sa jesť, ale zo dňa na den mam väčšie problemy pri prehltani a mam pocit, že to rastie... neda sa mi takmer vôbec hltať, došlo to do takeho štadia, že ked chcem prehltnut raz za čas tak sa na to normalne psychicky pripravujem... snažila som sa aj kloktať, ale nič nepomaha, jedine analgetika mi to aspon o 1/5 znižia prah bolesti.... mam pocit, že je to veľkosti orecha...podotkynam nebyvam vôbec chora na dychacie cesty ani hrdlo, anginu som nikdy v živote nemala, ani bolesť mandlí, príp. hrdla. Dakujem už vopred za všetky rady.... fakt dik

oli

angina, cim skor tam chod za lekarom aby ta nemuseli do nemocnice na infuzie dat, kamoska takto cakala, ze to prejde a polezala si potom pekne