Môj muz

Príspevok v téme: Môj muz
Sonicka2

Som vydatá, momentálne tehotná a odcestovaná za rodinou mimo svk, keďže manžel musel odísť do prace, tak ma tu len doviezol a odišiel.
Dnes celá rodina šla na výlet, ja som ostala sama v byte, keďže som tehotná turistiku by som nezvládla, o 11 som zavolala muži i že na strašne boli na hrudníku, ťažšie sa mi dýcha a je mi slabo, po počúval ma ze ôk že si mám dačo vziať a to je všetko.....
Je 15:00 a zavolala som mu opäť ja či ho vôbec netrápi ako mi je, že sa mi doteraz neozval, že som kľudne mohla odpadnut alebo pod. Povedal žeby sa ozval neskôr, chápete? Ja mu zavolám o 11 na obed a on doteraz nič, má v riti ako mi je? Robí to naschvál? Ci je taky sebec? Co to ma znamenať?

dadulamil

Možno to len prežívaš viac jak by bolo dobré. Nerob z toho nejakú vedu. Podľa mňa len nemal deň, alebo mal veľa povinností. Nič sa ti nestalo a to je hlavné, nie?

anlyzator

Sonicka2... salus... Ti to popísal/a skoro odborne. Je to zo psychiky. Podobalo by sa to na infarkt, ale ten sa skôr prejavuje pálením na hrudníku a vyžarovaním do krku. Prekonal som dva. Ja pridám len toľko, že spomínané problémy sa nazývajú psychosomatické a môžu vyvolať až paniku, pretože priamo ovplyvňujú tzv. sympatické nervy a tým akoby pud sebazáchovy. Uvoľniť sa, ľahnúť na lôžko, podložiť si hlavu a chrbát zhruba do polo sediacej polohy, otvoriť si okno a zachovať pokoj s tým, že je to normálny stav. V Tvojom prípade aj na hormonálnom podklade. Poprípade príjemná hudba a príjemné spomienky na niečo z minulosti. Drž sa a neobviňuj hneď muža.

Radofan

Nezalezi mu na tebe. Ja by som svojej zene volal kazdych cca. 30 minut a zorganizoval by som niekoho, kto je tam blizko, aby ta siel skontrolovat.
Viem sa vzit do tehotnej zeny, ak ju milujem, ze co preziva a nenechal by som ju trapit, aby vedela, ze som tu vzdy pre nu, je prvorada, nado vsetko, aj nad kamaratov a pracu!

pettroneta

Tvoj muž to bral tak, že tehotným ženám byva zle. Skus to aj Ty tak brat. Si zrejme kvôli tomu aj precitlivela. Ale keď ste inak v pohode, na základe jedného takéhoto prípadu nezovseobecnuj, že by si mu bola ukradnutá.

salus

To je zo psychiky
Si sama doma vsetci su prec a je ti tazko na hrudi lebo mas zdeptanu naladu ze si doma sama a citis sa opustena. Klesla ti nalada, je ti smutno a z toho tie tlaky to sa psyhika premieta v tele. Zdeptana smutna nalada ovplyvnuje tlak krvi.
Skus si pustit hudbu ktora sa ti paci a ak mozes zatancujus ak to to dovoli tehotenske brucho. Uvidis mozno ta to rozveseli. Otvot si okno a dychaj vzduch cerstvy.
Len sa nespravaj ako rozmaznana 5rocna slecinka ktorej nchcu rodicia kupit babiku.
Nezabudni ak sa dlhsie citi nespokojne vsetko to ovplyvnuje tvoje srdce, tlak krvi, travenie atd.

septemberr

Si tehotna, to ze ti prislo zle, je uplne normalne, a bude ti zle bezne. si na dovolenke, uzivaj si volny cas, relaxuj.