Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

POPRVĚ ?

cherry

Moje poprwe bolo pred necelym mesiacom a to budem mat 21. Ale nelutujem ani trochu ze som s tym pockala lebo az teraz som nasla chalana s ktorym sa lubime, predym mi stacilo setko okolo:) Bolo to super, hned na prwy krat sa podarilo ze som mala orgazmus, taze super pocit:) Krw nebola wobec az po par dalsich ,,cisel,, sa objawila, a mal ju priatel na penise, nie wela.. A wobec sa nejak netwaril zhnusene alebo tak, je to normalne tak sa nad tym netreba zamyslat:) uziwajte si s tymi ktori za to stoja.. ;)pa pa

fraisee

zaba .. vek mas super, taky akurat.. nic sa netrap ze mas 18 a si este panna. mladi musia zapasit s velkym tlakom spolocnosti. nic neboj, raz to pride a ci budes mat 18 alebo 21 - to je uplne fuk.

sedmikraska

Zaba neboj, prist o to v 15 ma vyhodu len taku, ze mas o com kecat s kamaratkami. Takto na to pojdes aspon z rozumom a dobre vyvinutymi pohlavnymi organmi, takze sa mozno nebudes tak dlho trapit s nedosiahnutym orgazmom

lilith

Neviem celkom posúdiť či pri prvom milovaní hrá úlohu aj vek,ale asi áno. Podľa mňa je dôležité s kým to bude,to prvé milovanie. Neskúšaj to len preto že už kámošky majú také skúsenosti.
Všetko má svoj správny čas

zaba

aky je podla vas najlepsi vek na prve milovanie?budem mat uz 18 a som este panna,a nemala som este s chalanom nic viac ako bozkavanie,pritom vacsina kamaratok uz ma za sebou milovanie

brbla

ziadna krv........(lebo ziadna blana)..ta bola uz roztrhnuta prstami...vtedy krv bola.....no a inak prijemne....ziadny lubrikant veru potrebny nebol :)..pacilo sa mi to dostatocne