Aké to bolo nie z psychického ale z fyzického hľadiska.Ďakujem za príspevky.
POPRVĚ ?
halllllllllooooooooo
cherry a bolelo velmi????predtym ta zvykol prstovat?bojiiiiiiiiim sa
Moje poprwe bolo pred necelym mesiacom a to budem mat 21. Ale nelutujem ani trochu ze som s tym pockala lebo az teraz som nasla chalana s ktorym sa lubime, predym mi stacilo setko okolo:) Bolo to super, hned na prwy krat sa podarilo ze som mala orgazmus, taze super pocit:) Krw nebola wobec az po par dalsich ,,cisel,, sa objawila, a mal ju priatel na penise, nie wela.. A wobec sa nejak netwaril zhnusene alebo tak, je to normalne tak sa nad tym netreba zamyslat:) uziwajte si s tymi ktori za to stoja.. ;)pa pa
chodi aj sem niekto????????,halllllllllloooooooo
zaba .. vek mas super, taky akurat.. nic sa netrap ze mas 18 a si este panna. mladi musia zapasit s velkym tlakom spolocnosti. nic neboj, raz to pride a ci budes mat 18 alebo 21 - to je uplne fuk.
Zaba neboj, prist o to v 15 ma vyhodu len taku, ze mas o com kecat s kamaratkami. Takto na to pojdes aspon z rozumom a dobre vyvinutymi pohlavnymi organmi, takze sa mozno nebudes tak dlho trapit s nedosiahnutym orgazmom
aky je podla vas najlepsi vek na prve milovanie?budem mat uz 18 a som este panna,a nemala som este s chalanom nic viac ako bozkavanie,pritom vacsina kamaratok uz ma za sebou milovanie
ziadna krv........(lebo ziadna blana)..ta bola uz roztrhnuta prstami...vtedy krv bola.....no a inak prijemne....ziadny lubrikant veru potrebny nebol :)..pacilo sa mi to dostatocne