Myslím na ineho

Príspevok v téme: Myslím na ineho
Liaaaa

Ahojte :)

chcela by som Vás poprosiť o radu , respektíve ako by ste sa vy zachovali v takejto situácii. Rozišla som sa s priatelom asi pred rokom. Po rozchode s spoznala muža, ktorý mi bol veľmi sympatický a mal o mňa záujem. Avšak, keďže som bola tesne po rozchode nedokala som v tejto situáciu riešiť niečo ine...jednoducho som stále myslela na svojho ex. Po pol roku sme sa k sebe vrátili. Zdá sa mi že sa môj bývalý a zároveň súčasný partner zmenil a snaží sa prekonať to čo nás aj prvýkrát rozdelilo. Milujem ho ale aj napriek tomuto nedokážem prestať myslieť na muža , ktorého s v čase keď sme neboli spolu spoznala...dotyčný sa mi aj prestal ozyvat,odstránil si ma zo sociálnych sieti...čo je očividne znak toho,že už na mňa zabudol , respektíve už nemá záujem... no ja aj napriek tomu na neho nedokážem prestať myslieť...čo by ste teda vy robili v mojej situácii?

Iveta Michael

Musiš si to v sebe ujasnit koho vlastne chceš. Ten chalan čo mal o teba zaujem ale zistil že nie si schopna ist do ineho vztahu kedže si stale asi lubila svojho ex a teraz opatovneho priatela, tak to je logicke že to odmietnutie vzal na vedomie ..

Ty bud rada že sa tvoj sučasny priatel zmenil v tom niečom čo ako pišeš vas nejako rozdelovalo, to je dobre.
Ale mala by si tu druhu šancu brat važne a nešpekulovat ... buď uprimna vo vztahu, najma ak si to zasluži - dovera je zaklad, bez nej nie je ani laska!
Nemožeš hrat na dve strany, to by nebolo fer ... good luck :D