Ľudia, vzťahy,nepochopenie vecí

Príspevok v téme: Ľudia, vzťahy,nepochopenie vecí
vztahcoach

Ludia, pochopte jednu vec.Nic také ako dokonalý vzťah neexistuje, ak si ho sami nevytvorite.Zapamätajte si,že ľudia sú vašim zrkadlom.Čo do nich budete vysielať,takí budú.Nie je to o nich, je to o vás ako ste vnútorne nastavení.
Ludia, tí ktorí radíte single ľuďom: Nepíšte im hlúposti typu ,ten pravý sa najde, čakaj dalej a podobne.Tymto im škodíte.Ten pravý sa nikdy neobjaví,pokým si ho človek myšlienkami a pocitmi nevytvorí.Kto bude v pozícii čakateľa,tak nikdy sa nedočká.Ani si neviete predstaviť,ako im takymi rečami ubližujete a vlastne ich nevedome podporujete v samote.

V podstate si všetci sami môžete zato ake máte vzťahy.Nieje to o tom druhom.Je to o vás, že čo do neho vysielate.

mirec411

Vzťahcoach, prečo ste sa vyjadrili práve k radám o "hľadaní niekoho dokonalého"? Bolo to snáď v niektorej téme? (Mohli ste reagovať priamo tam...) --------- Či sa mi to páči, alebo nie, Vy si stojíte za svojim... Nie je dôležité, či sa mi to páči, alebo nie, ale v tomto prípade je dôležitý iný fakt: - A to ten, že toto je neodborné fórum, kde každý človek píše svoj názor, svoj pocit, svoje skúsenosti a poznatky. Je to právo každého(!) človeka..., takže Vaše vyjadrenie, že "ak niekto nemá čo inteligentné napísať, tak by mal mlčať", je skôr tak trochu Vašim osobným názorom, ako reálne uskutočniteľnou vecou (...a to nielen tu, ale na ktoromkoľvek inom verejnom fóre). ----- Inak len tak medzi nami... Myslíte, že na vzťahových či manželských poradniach radia rozumne a naozaj odborne? ---- No a druhá otázka: - Ako chápete výraz a význam pojmu "dokonalý partner"? Ak som dobre pochopil Váš príspevok, tak neviem, neviem, či tomuto pojmu nerozumiete práve tak doslovne, ako každý iný čitateľ. Viete, všetci totiž tvrdia (...a aj Vy), že dokonalý partner neexistuje. Vidíte..., a ja som ten, kto tvrdí, že dokonalí partneri existujú. Existuje ich také množstvo, že sa nedajú jednoducho ani spočítať.

vztahcoach

mirec411- Som žena.A či sa Vám to páči alebo nie, keď človek nemá čo inteligentné napísať nech nepíše nič.A áno sú to hlúposti ak niekto radí single ľuďom že majú čakať na nejakého dokonalého partnera.Nic také neexistuje! Práveže takými rečami nevedome škodia single ľuďom! Takže áno stojím si za tým väčšina ľudí píše hlúposti.

Marian35

Singl ludia si musia byt vedomi toho ze dokonaly partner NEEXISTUJE!!!
Darmo hladate a cakate na dokonaleho pattnera ci partnerku, nieje taka ani taky!!!
Nik nieje dokonaly NIK!!!
Nik nema dokonale dobru povahu a zaroven dobre vyzera. Tiez som hladal dokonale krasnu zenu aj som nasiel par ale casom som zistil ze kazda ma blbu povahu. Jedna bola rozmaznana a rada rozhodzovala peniaze, dalsia bola prehnane pruderna a veriaca a nechcela sa ani len bozkavat nieto milovat, dalsia bola karieristka a z toho zacala byt strasne namyslena a hrala dolezitu, dalsia si zakladala viac na vzhlade a svojej postave nez na mna ..prosto vysral som sa na dokonale zenske tela a tvare a nasiel som si menej peknu ale zato vtipnu, veselu a milu zienku ktora ma nadovsetko miluje a niet toho dna kedy mi to nda najavo ako ma lubi. Tada ma obdaruvava v posteli(sex), v kuchyni(jedlo) a rada mi kupi nieco len tak pre radost, mame spolocne zaujmy, vieme sa na vela veciach dohodnut, robit kompromisy a aspon mam istotu ze ked nieje telom ako modelka ci herecka z porna nacom som si dovtedy zakladal (ze musi mat stihle telo, dlhe nohy, dokonalu tvar, dlhe vlasy, sexi zadok a prsia trojky) ... teraz viem ze mi ju ziaden kamarat nezvedie a nevezme to moje striebro ktore nadovsetko milujem lebo zaliala moj zivot slnkom.
Uz viem co je vo vztahu dolezite, nie to ako dokonale vyzerate ale ako dobre sa pri partnerovi citite navzajom :-)

mirec411

Vážený "coach"", tu je to o diskusii a názoroch, ...nie o tom, že tu niekto odborne radí a nesie za svoje rady aj zodpovednosť. ---- Ale zaujala ma taká drobnosť: - Nick hovorí o tom, že ste vzťahový coach, ale akosi mi to nesedí..., lebo ktorý coach by písal čitateľom, že radia HLÚPOSTI? Dosť neetické akože od "coach-a", nie? ----- Asi si svoj príspevok dokážete obhájiť (teda pre seba), ale inak všetko lieta kdesi "v oblakoch" - mimo pevnej zeme, len ako velikášske slová. ----- Počkáme si, kedy začnete radiť vy, aby sme vedeli, ako sa to robí a ako to je správne. Samozrejme tu, na diskusnom fóre názorov a skúseností rôznych ľudí - starých, mladých, mužov i žien. No tak "dajte", poďte do toho, nech vieme... :)