Mam pocit na vracanie

Príspevok v téme: Mam pocit na vracanie
Miska466

Ahojte ,Neviem co mi je ale mozno ma niekto taky isty problem ako ja a vedel by mi poradit. Môj problem je , ze mi byva zle ak mam niekam ist ci uz niekde dalej alebo len do nedalekeho obchodu. Kvoli tomu ze mi byva zle akoby som sa mala povracat uz ani nechodim von s kamaratkami.Stale som len doma. Bola sam aj na gastro kde mi robili endoskopiu a aj sono ,a ze som mala niečo a mi dali Helicid ,ale aj tak to nepomohlo. Ak by mi vedel niekto pomoct co mam robit bola by som velmi rada.

Still rise

To co popisujes je dost dobry opis /uzkostnych stavov/.ak by sa to malo zhorsovat tak treba to riesit aj s psychiatrom/psychlogom.tie pocity ta mozu dost "desocializovat".mas pocit ze to ludia na tebe vidia ze ti je zle?ak ano tak n treba ist za odbornikom.hanbit sa nemusis nie je preco.mam to prezite.hlavu hore.drzim palce.

djdjsjd

Možno ješ ťažké jedlá z ktorých sa potom cítiš nevoľno, popis sem svoj jedálniček čo jedavas.

Môže byť za tým i stres, skús si kúpiť magnézium od Jamesona ( ten je najkvalitnejší) a skús ho užívať a uvidíš či to nejako pomôže.

Na skludnenie žalúdka je vhodné pitie teplej (okolo 37 stupnovej) vody, pretože teplá voda pôsobí pozitívne na trávenie kým studená voda ho zhoršuje. Tiež by som ti odporučil začať užívať probiotiká, najlepšie tie z lekárne. Aj kyslá kapusta by ti mohla pomôcť.

ann422

Ahoj skus regalen, mne celkom pomaha, a tiez mam taketo pocity ked niekam idem, a mne ani neni zle len ja si to nahovaram a je to vsetko z psychiky... ak chces mozme si písať;)