Vodil si domov k rodicom baby a ja tam mam teraz byvat

Príspevok v téme: Vodil si domov k rodicom baby a ja tam mam teraz byvat
Byvanie

Vadilo by vam keby ste boli mladi a nemali na vlastne byvanie tak docasne kym nasetrite aspon zaklad budete u partnerovych rodicov? A este s tym, ze si tam vas partner vodil nejake baby, dva vztahy, dve na sex? A rodicia o nich vedeli...Suhlasili by ste s takym docasnym byvanim? Byva tam este aj jeho brat...Je mi to neprijemne, vobec sa mi do toho nechce...

Ednapi

Baby by mi nevadili ale byvat u rodicov toho by som sa bala. Inak nechapem preco ti to hovoril kolko bab tam prefikol.

noname4

nie si povinná tam s ním bývať. O tých vzťahoch na sex to mohlo byť tak, že keď ich doniesol k sebe, rodičia a možno ani on nevedel, že z toho bude iba sex a nič viac. A vzťahy tiež preto, lebo nevedeli, ako budú úspešné. Priateľ je dospelý človek, a je ukážkou dôvery jeho rodičov v jeho úsudok, že sa mu nestavali do cesty a brali to tak, že jeho izba je jeho kráľovstvom a má právo tam pozvať toho, koho si želá.
Určite Ťa s láskou prijmú a keď budú vidieť, že je to medzi Vami dobré, budú sa Ti tešiť.
Teda konkrétne izba Ti vadí, to nie, že on také vzťahy vôbec mal? To už nie je o izbe, to je o jeho tele. A neobviňuj jeho rodičov, zodpovednosť patrí len a len Tvojmu priateľovi. Keď si sa rozhodla odpustiť jemu, to bývanie by Ti vadiť nemalo. Môj brat je rozvedený a spí s druhou manželkou, keď sú u nás na návšteve v hosťovvskej izbe, rovnako ako spal aj s prvou a dokonca ako spal aj s priateľkou, ktorú mal pred prvou manželkou. V tej istej izbe spal aj druhý brat, keď bol u nás s prvou priateľkou, s druhou priateľkou a teraz so svojou manželkou, ženou z tretieho priateľstva. Na miestnosti nezáleží. Záleží na tom, či Ťa rodičom predstavil, či sa on predstavil Tvojím rodičom a príbuzným a či sa všetci navzájom akceptovali.