V krv. vysledkoch som si nasla, ze mam lymfocyty nad normou. norma je 23,0-45,0%, ja ich mam 45,8%. je to sice len mala odchylka, ale viete mi povedat, co to znamena? dakujem
Vysetrenie krvi - lymfocyty
prosim Vas chcem sa opytat na znizeny celkovy pocet lymfocytov,co by to malo signalizovat.Norma podla alpha medicalu je 1,00-3,6 a dcera (dospela) ma 0,88, cize znizeny absolut.pocet lymfocytov.
Odpovie mi niekto fundovany?
budem velmi rada
dobry den
dakujem velmi pekne... prave dnes som si bola pre kartu, idem koznemu, tak uvidim... zlakla som sa, ked prave to bolo vyznacene...
Nerob si starosti, ja som robila desat rokov u vseobecneho lekara odberi krvi. Moj sef sa pri takych hodnotach velmi nepozastavil. Mam teraz na mysli, ze to fakt nieje az tak vysoka hodnota, aby si si robila starosti. Lymfocyty reagujú zvysenými hodnotami pri roznych druhoch virusov, takze to je tazko povedat preco ich mas zvysene. ale ako som uz povedala, staci oslabeny organizmus nejakym nachladenim a uz mozu byt zvysene. Chod po 4 týzdnoch na kontrolu a uvidis aky budes mat vysledok.
neviem o nicom.... to vysetrenie mi robili kvoli vypadavaniu vlasov...
Mala si v tom case nejaky virus, nachladenie? alebo kratko pred tym?
ale to ja neviem... bo aj niektore ine vysledky som mala mimo normy,tam nebolo nic, ale tuto mam perom zakruzkovanu... tak preto neviem....
Ved to nieje az tak vela, lymfocyty su zvysene pri viralnych infektoch, tak ako aj pri mononukleoze, ruzienke..