Riešenie paniky a úzkosti - psychológ BA

Príspevok v téme: Riešenie paniky a úzkosti - psychológ BA
tellme

Ahojte, v minulosti som mal panickú poruchu, úzkosti a liečil som sa antidepresívami. Cca rok mi bolo dobre a teraz to na mňa opäť nejak prichádza, hoci to nie je až také silné ako predtým. Potrebujem s tým nejak pomôcť lebo si sám neviem rady. Zháňam psychológa, ktorý je hradený zdravotnou poisťovňou a využíva techniky určené práve na panické ataky a úzkosti. Máte prosím niekto skúsenosti a odporúčania v rámci Bratislavy?

elektrosmog

Asi nečítala pozorne, treba aj železo - špenát, pečienka.... Dobrú stravu a pokojný život treba mať dlhodobo a postupne sa to bude zlepšovať. Spánkový hormón blokujú aj mikrovlny - základní a stanica, wifi, mobil...

tellme

Ale ja práve neviem čo je príčinou mojej úzkosti, takže s tým nemôžem ďalej pracovať. Beriem vitamíny B, aj rôzne oleje, bylinky, skúšal som kadečo a trochu pomohlo ale stále to nie je úplne ok. Je pravda, že ak si v noci dostatočne oddýchnem a cez deň sa nepreťažujem, tak je to lepšie, ale nie vždy je to možné, niekedy jednoducho idem spať neskoro, cez deň je toho na mňa trochu viac a potom sa necítim fajn... preto by som s tým potreboval nejako pomôcť, chcem fungovať normálne a nezosypať sa pri každej stresujúcej situácii, lebo stresu sa v živote nikdy úplne nevyhnem.
Prípadne budem vďačný aj za nejaké iné rady o tých, ktorí si tým prešli.

elektrosmog

Ak odstranis príčiny úzkosti, tak odíde. Skús doplniť B6 a železo, najlepšie v prirodzenej strave. Odpočinok, spánok, nezodrat sa v práci.