Po niekoľkých desaťročiach svojho života, som si všimol v spoločnosti jeden zvláštny sociologický jav ktorý sa vyskytuje v komunikácii , prejave správaní a konaní niektorých ľudí ....
Začne to peknými rečami so záujmom o priateľstvo , sú prívetiví a dokážu sa tváriť veľmi príjemné a priateľský až si človek myslí o konkrétnej osobe že " mám ju rád" alebo "mám ho rád " je v pohode už už máte pokoj na srdci a zrazu príde nejaká "zrada" jak vypustenie jedu a to buď slovom alebo skutkom, a cítim to ako zneužitie dá sa povedať tej lásky a toho priateľstva a veľmi to dokáže robiť až zabolí srdce... Myslím tie také slovné zvraty , keď všetko je v pohode už človek má pocit ,že je "člen" a zrazu sa tak striedmo do neho začnú púšťať , krátkymi jedovatými narážkami... Fakt mi to pripomína film votrelec Vs predátor , keď si votrelec chytí obeť a potom vstriekne do nej to embrio , ... A potom z toho hostiteľa vyrastie nový votrelec...ešte vás dokážu hosťovať že vás majú radi a že im na vás záleží a po dvoch vetách zase tie narážky , jak s dýkou do srdca.... Je des a hrůza pracovať a žiť s takými ľuďmi , lebo neviem prečo to robia a pritom sa ešte tvária ak nejaká vyššia liga v kolektíve a takým beštiálnym správaním si potrebujú nájsť nejakú obeť a vyrbúriť sa na nej, nejak si takýmto spôsobom ventilujú svoje temné srdcia a čierne odpadlícke duše....a uspokojujú svoje ego...
Máte s tým niekto skúsenosť??
Ľudia sa správajú ako votrelci
Máš nočnú ? Aj ja . Bratm.Ver mi, zhoria v pekle , lebo sa radi hrajú so zlom ako im vyhovuje, a ani to zlo sami častokrát nevidia ako zlo, pre nich je to v podstate dobro , lebo ich to uspokojuje , a oni viac ako vlastné uspokojenie nepotrebujú.
m.youtube.com
Vypočuj si pesničku a pochop tú pointu ubalenú v jointu...
Nezvykne to byť vždy len narážka slovom ale aj činom, je to trochu paradoxné správanie niečo ako priateľský nepriateľ , alebo nepriateľský priateľ, domorodý cudzinec a tak ďalej proste ide o to je to paradoxné v tom že vždy sa správajú ako im to vyhovuje a človeka držia nakoniec v takej neistote, že napríklad ja som si povedal že seriem na nich , lebo ani neviem s čím môžem rátať ...veľmi manipulatívne a nevypočítavo vypočítavé správanie