Zvlastny ale velmi dobry clovek v mojej minulosti

Príspevok v téme: Zvlastny ale velmi dobry clovek v mojej minulosti
Chyyba

Ked som bola dieta vo veku od sedem rokov do dvanast rokov poznala som chlapa, teda on bol skôr chlapec, vnimala som ho inak, na upresnenie, posobil jemnejsie, bol dost chudy, aj ked mal o strnast rokov viac ako ja. Aby ste si nezacali mysliet uchylnosti a hluposti, chodil s mojou tetou, maminou sestrou, ale teta a on nemali svoje bývanie, teta vtedy bývala u svojej maminy, mojej babicky a ja som tam casto chodila a bolo mi tam dobre.
Tetu som mala rada a ked som spoznala toho chlapca, velmi som si ho oblubila, casto, ked som mala ist k babke som si priala, aby tam bola teta, ale nie kvôli tete, ale kvôli tomu chlapcovi. Mam to v pamäti, vela sa mi venoval, podporoval ma, pomahal mi, ucil ma do skoly, robila som si s nim ulohy, hrala som s ním rôzne stolné hry ci loptove hry vonku ale najradsej som mala na nom to, ze si ma vzdy vypocul a nacuval mi. Ale rozisli sa. Casom mi obcas chybal, lebo tu zrazu nebol. Tetu ci babku mam rada, ale nevenovali sa mi. S ním som si bola blížšia, ale nie v nechutnom zmysle hej! Dost som sa zacala rodiny na neho pytat, asi dva roky po jeho rozchode s tetou. Nuz, zistila som dost smutne veci, take v style, ze mal tazsi zivot a po rozchode s nim uz teta kontakt prerusila. Ja tiez. Dozvedela som sa, ze vzdy bol velmi nespolocensky clovek, velmi nekomunikoval s jej rodinou, to som si aj ja vsimla, ale s tetou a so mnou komunikoval vzdy a rad. Vraj je uzavrety a nespolocensky clovek vonku. Nedalo mi to, asi pred polrokom som si ho nasla a vôbec ale vôbec so mnou nechcel konverzovat a ja som sa tak na neho tesila, len ma objal a povedal, ze ma rad ale, ze nech idem od neho. Ja neviem co mu bolo a co sa mu stalo, taku vaznu tvar mal. Pytala som sa tak nenapadne matky, ze co si o nom myslela ona, ona povedala, ze ho rada nemala, ale, ze vie, ze mna mal rad a ze to o nom vedela cela rodina, ze ta zboznoval, ale ze inak s nasou rodinou velmi nekomunikoval. Tak preco mi nepovedal takmer nic, ked som za nim, po rokoch, bola?

Vranaa81

Podla toho co pises tento clovek je velmi dobry...a to ako ti venoval cas a vsetko..respekt...dnes uz takych ludi nieje vela...mozno ma zle obdobie...skusil by som sa snim skontaktovat ..ist na kavu..na prechadzku...a venovat mu tiez lasku...

Icu321

Ako tu už niekto povedal, asi sa pri deťoch vie lepšie uvoľniť. Ak má sociálnu úzkosť napríklad a cítil sa pri zvyšku tetinej rodiny nepríjemne, pro tebe sa cítil v pohode a vedel sa pri hrách s tebou odreagovať. Teraz, keď si už dospelá a teta je jeho minulosťou, už ťa nechce mať v živote, to je pochopiteľné.

Klarinka

pettroneta:
Nesúhlasím s myšlienkou, že takých chápavých a cenných ľudí treba zo života preč, sú to najviac.
Tiež nevieme, či by ju v živote nechcel. Bolo to prvé stretnutie po dlhej dobe a keď sa majú radi, stačilo by zrejme len postrčiť. Myslím si, že by z toho mohol by fajn a príjemný kamarátsky vzťah. Prinajmenšom.

Ednapia

On je zrejme velmi nespolocensky clovek co nevie komunikovat s dospelymi ale s detmi ano, mozno preto ze sam je take velke dieta. Ty si uz dospela, uz by s tebou komunikovat nevedel a hrat by ste sa uz nemohli. Ale to je len jeden mozny dovod, nepoznam ho tak nemozem vediet.

pettroneta

no najskôr preto, že si už dospelá, a ako dospelí by Váš vzťah už vyznel ináč. Preto Ťa mal rád, lebo si bola decko a pri Tebe sa vedel uvoľniť a byť sám sebou. A deti vnímajú najviac sami seba... takže Ti venoval pozornosť.
A teraz už dieťaťom nie si, a on sa vo svete v spoločnosti iných dospelých necíti dobre, a nechce mať s Tebou, už aj kvôli rodine nič spoločného. Odnes si to pekné a dobré, a život ide ďalej. Jeho Ti dal ako chápavého človeka len na chvíľu. Poďakuj sa životu, a je to minulosť.