Otec dcéra

Cosomkomu

Mama mi akosi naznačila...aj ja niečo cítim a nerada o tomto hovorím.Obávam sa najhoršieho veď ako potom s nejakým mužom môžem byť a on so mnou!!!

Comamrobit

Vztah je o kompromisoch, nik nie je dokonaly a kazdy robi chyby, ale ak niekoho skutocne milujes, prehliadas to. Asi hladas pana dokonaleho, ale taky neexistuje. Ani ty nie si dokonala.

Akoteda

Niečo aj banalita vo mne vyvolá akýsi"obranný mechanizmus"a už sa nedá vrátiť späť... bojovať,nebojovať ale prečo vlastne keď aj tak to skončí ako všetko???

Pag

Jedni vravia hladajte svoj psych. blok, ini hovoria nehladajte svoj psych. blok, ano, ano, po poslednom uziti nie prekurzora som svoj psychoticky blok z detstva nasiel a odhalil: vola sa: New jumps from the blocks (nepamatam si presny nazov) at one or two o'clocks.

pomocnica

Zatiaľ si jednoducho nenašla takého, ktorý by ti vyhovoval a ktorého by si skutočne ľúbila a preto ti záporné vlastnosti alebo správanie ktoré sa ti nepáči zbúra to, čo sa ti na chalanovi PÁČILO a už ho NECHCEŠ. Stáva sa to dosť často, takže myslím, že nie je potrebné hľadať nejaké bloky z detstva. :D