partner do života, podľa čoho vybrať?

Príspevok v téme: partner do života, podľa čoho vybrať?
adrianka

Ahojte, podľa čoho si má žena vybrať partnera do života?
Podľa lásky? (láska časom zmizne a čo peniaze, ktoré nie je manžel schopný zarobiť aby ma uživil)
Podľa sexu ?(sex, vášeň zostane o.k. ale čo ostatné hodnoty)
Podľa peňazí? (čo je to za život, keď máš peniaze ale chýba ti sexuálna súhra aj s láskou).

Môj názor je taký, že neexistuje jeden manželský pár, ktorý by mal 3 v 1.

janka

ak by ste chceli niekedy v buducnosti poradit pomoct a tak necham vam tu moju adresu...janka_krajnakova@centrum.sk
rada pomozem aj intimne otazky riesim:)A CO SA TYKA TOHOT PRIPADU UPLNE SUHLASIM S leah SU TO AKO MOJE SLOVA:))

leah

adrianka, ja som v pohode, len ti vysvetlujem, na co som prisla:) Vies, ani nas vztah nebol uplne bezproblemovy na zaciatku, to teda nie, len laskou sme prekonali vsetky uskalia, lebo sme vedeli, ze chceme byt spolu, vztah sa musi budovat, chciet musia obaja partneri, jeden s tym nehne. A suzitie vyzaduje ohromnu davku tolerancie a komunikacie. Vsetko treba povedat- nazory a postoje a co chces a tak.

lea

je to fakt problem. vacsinou ti dobri a slusne zabezpeceni chlapci su desne nudni, aspon ja mam taku skusenost. no a muzni krasavci su zase bez penazi, az na vynimky, ktore su uz davno rozchytane a ziarlivo strazene.. takze tak. a este su tu zabezpeceni starsi muzi, ale u mna neprichadzaju do uvahy.

adrianka

Hm, zaujímavé názory. A úprimne v dobrom závidím tým, ktorí majú "3 v 1". ako tebe leah. Neber to v zlom, myslela som to len a len v tom najlepšiom.

leah

Nuz ja som vydata 4 roky a musim teda povedat, ako hovori aj moja mamka po 43!!! rokoch manzelstva- bez lasky by to neslo. Laska nie je len chemia, na to pozor, prvotna zalubenost, zamilovanost je chemia, ale laska sa zvykne len prehlbit a je to cim dalej tym krajsie, adrianka, skor sex sa obcas zvykne nastrbit, ale u nas je to tak, ze to mame len lepsie a lepsie:) Aj penazi je dost...

agina

Adrianka neber to tak pesimisticky.Ja so vydata rok, mam muza, ktory celkom dobre zarobi/ja takisto/ takze hladom netrpime, milujeme sa, cize v sexe nie je pre nas nic tabu a je to clovek, na ktoreho sa mozem naozaj spolahnut. Uvidime o dvadsat rokov, ale zatial je to vsetko OK.Takze dobri a slusni chlapci este nevyhynuli.

agina

Adrianka vacsinou si partnera vyberame podla toho, ci je nasmu srdcu mily, alebo nie. Ci nie je tak??? Najskor pozerame, ako vyzera, ako sa oblieka, ako vonia, ako rozprava, ake ma oci, usmev, postavu...az potom nas zaujima, ake bankove konto vlastni.Nie som toho nazoru, aby platil a zivil rodinu len manzel.Podla mna sa musi aj zena trosku snazit.Nehovorim, ze by mala do domacnosti hned priniest Zrovna 20 000, ale nejaka ta korunka na prilepsenie vzdy potesi a posilni aj rodinny rozpocet.
Ale aby som sa vratila k teme. ja som sa riadila rozumom a srdcom.

jejke

Asi preto ze TIETO 1.2.3.nemaju s manzelstvom nic spolocne, teda s trvacnym.
Laska to je len chemia, peniaze prostriedok ako si toho druheho kupit a sex je to kvoli comu sa do manzelstva nevstupuje.
Ja by som povedala 1. zavazok k tomu druhemu, ak nie si zaviazana, nebude to trvat
2. ucta..bez nej sa spory nevyriesiaň
3.dovera...teraz by som to dala na prve miesto, ale jedno s druhym suvisi

a este tak, ked chcete na tuto temu srandicky srandicky, tak skuste ine stranky, toto by som povedala je celkom seriozna...