Socialné siete, zoznamovanie

Príspevok v téme: Socialné siete, zoznamovanie
Glero

Čauko, skôr téma pre mladých ktorí už majú svoj účet na Instagrame a sledujú instagramové "kočky". Rád by som si prečítal názory na tému soc. siete a váš postoj k tomu.

Môj názor: Aj ja mám svoj Instagram, ale niekedy som neriešil to čo som tam videl. Poslednú dobu mám pociť že ľudia sa tám iba chvália, aj keď v skutočnosti sú taký istý ľudia akých stretneš denne keď ideš z práce alebo zo školy domov. Ale vďaka takýmto sieťam jednoducho my rozhodujeme aký budeme, čo budeme, kedy budeme. No rozhodujeme o tom aj v živote. Ale je to jednoduchšie všetko naklepať do klávesnice ako to urobiť, to je jasné.

Instagram baby.. Som chlap, ako každý, ale niektoré veci na Instagrame mi pripadajú ako keby som na trošku inej stránke podľa toho čo tam častokrát vidím. A keď vidím pózovať 15 ročné baby len v gaťkách a odfotia sa, a drbnú si to na Instagram tak byť ich rodičom tak asi by niekto odomňa dostal lebo toto nie je sranda. A potom keď jej vypisuje nejaký úchyl tak je veľmi prekvapená, keď každá jej fotka je buď zadok, alebo cecky vonka.. :D

Sociálne siete búraju predstavy o skutočnosti. Mal som nejednu babu cez "internet".. Písali sme si, a keď sme išli vonka tak to bolo fiasko.. Komunikácia na bode mrazu, a tak ako ma žrala cez telefón tak v skutočnosti to bolo o ničom. Odpovede ako v pomocnej škole atď..
Odporúčam aspoň sa zoznámiť s babou cez realitu a potom niečo riešiť cez sociálne siete. Pretože je rozdiel písať si s niekym koho ste nikdy nevideli ani on vás, a písať si s niekym s kým ste boli vonka, pokecali ako tak ste sa zoznámili.

tifaniass

Podla mna v dnesnej dobe sa uz ludia asi inak ani nezoznamuju...Aj ked nie som celkom o vhodnosti takehoto zoznamovania presvedcena, ale kazdy ma to svoje...

jarica21

Ešteže nemám nejako potrebu tráviť veľa času na sociálnych sieťach, ja osobne nemám rada, keď niekto sa prezentuje tým čím nie je

Couzstebou

Glero: Neznasam takych nechapavych extrovertov ako si ty. Ano, nechapes a ani to nepochopis, ze preco by mal mat niekto tremum, lebo si obmedzeny.

Glero

Áno, lebo ja nemám čo iné na robote, tak si otvorim Instagram a budem tam obzerať nejaké vlhké 15cky, nemysli vážne prosím ťa :D A prečo by som nemohol ? Niekto povie že je to osobná vec, ale keď si 10 ročný chalan vytvorí Instagram a nájde tam baby ktoré pomaly na sebe nemajú ani kus oblečenia tak to nebude mať troška negatívny vplyv na jeho vývin? Dobre asi sa v tejto téme nezhodeme. V živote si ma nevidela, súdiš z jedného príspevku.. Baby sa "vyhľadávajú" v realite a nie na zoznamkách a na podobných sračkách, úprimne si myslím že je to zúfalstvo a taký človek je lenivý ísť von a zoznamovať sa tam. Alebo sa hanbí.. :) A pritom nie je čo stratiť, alebo sa mýlim ?

Hej a o čom má byť vzťah ? že výndem s babou vonka, budeme sa na seba pozerať, potom ju pretiaheniam a pôjdeme domov ? Nie je náhodou komunikácia ten najdôležitejší bod vo vzťahu ? Ja som asi až veľký extrovert ale niektoré veci nepochopím, a nepochopím prečo by mal mať človek trému pred jedným človekom. Čoho by sa mal báť ?
Nie dokonalý niesom, to nie je nikto, ale nejaké veci očakávať treba. A pre mňa je to komunikácia :)

Ednapia

A kto ti kaze tam vyhladavat 15 rocne baby v gatkach? Ked ta to nezaujima tak to nevyhladavaj. Ked ta to zaujima tak to vyhladavaj, vyhon si na tom ale nemoralizuj tu. A prides mi dost povrchny ked tam vyhladavas furt nove a nove baby a po prvom rande ich posles do kelu ako nevhodne. Mozno tiez len mali tremu a tak sa na prvom rande uplne neotvorili a nerozkecali. Ty si snad dokonaly?

Liusa

Ja mám rovnakú skúsenosť mám 30.. pár krát som bola s chalanmi s pokecu vonku a figa z toho. To isté.. trápne to bolo nebolo o čom a pri tom na nete sa s nimi celkom dalo kecať. Ale chyba bola aj vo mne priznávam lebo volakedy som bola hanblivejšia ako teraz. To ide asi s vekom.Teraz by som sa k tomu inak postavila.S jedným som tam mala dokonca aj vzťah ale iba chvílkový pár mesiacov takže zase nič z toho.Ale jedna kamoška mojej sesternici tam mala ozaj šťastie.Teraz sú manželia niekoľko rokov a majú už aj dcérku.Takže kto má kde stretnúť spriaznenú dušu tam ju aj stretne.A hlavne na týcho sieťach ide iba o sex ked už tak skúsiť možno Partnera na úrovni alebo čo ale pokec a badoo to je o ničom

DarkThought

Vidíš, ja napríklad mám vzťah na diaľku už dlhšie než rok, priateľku som ešte nestretol, kamarátov mám tiež len na internete. Len treba hľadať inde ako na Instagrame, pripadá mi, že ten používajú len primitívnejší ľudia, ale nechcem nikoho uraziť.