Čauko, skôr téma pre mladých ktorí už majú svoj účet na Instagrame a sledujú instagramové "kočky". Rád by som si prečítal názory na tému soc. siete a váš postoj k tomu.
Môj názor: Aj ja mám svoj Instagram, ale niekedy som neriešil to čo som tam videl. Poslednú dobu mám pociť že ľudia sa tám iba chvália, aj keď v skutočnosti sú taký istý ľudia akých stretneš denne keď ideš z práce alebo zo školy domov. Ale vďaka takýmto sieťam jednoducho my rozhodujeme aký budeme, čo budeme, kedy budeme. No rozhodujeme o tom aj v živote. Ale je to jednoduchšie všetko naklepať do klávesnice ako to urobiť, to je jasné.
Instagram baby.. Som chlap, ako každý, ale niektoré veci na Instagrame mi pripadajú ako keby som na trošku inej stránke podľa toho čo tam častokrát vidím. A keď vidím pózovať 15 ročné baby len v gaťkách a odfotia sa, a drbnú si to na Instagram tak byť ich rodičom tak asi by niekto odomňa dostal lebo toto nie je sranda. A potom keď jej vypisuje nejaký úchyl tak je veľmi prekvapená, keď každá jej fotka je buď zadok, alebo cecky vonka.. :D
Sociálne siete búraju predstavy o skutočnosti. Mal som nejednu babu cez "internet".. Písali sme si, a keď sme išli vonka tak to bolo fiasko.. Komunikácia na bode mrazu, a tak ako ma žrala cez telefón tak v skutočnosti to bolo o ničom. Odpovede ako v pomocnej škole atď..
Odporúčam aspoň sa zoznámiť s babou cez realitu a potom niečo riešiť cez sociálne siete. Pretože je rozdiel písať si s niekym koho ste nikdy nevideli ani on vás, a písať si s niekym s kým ste boli vonka, pokecali ako tak ste sa zoznámili.