Čo miesto normálneho obeda, keď nestíham?

Guga13

a šalát má človek držať pri sebe v škole pod dňa po celý čas v izbovej teplote?
Ten by sa mal jesť úplne čerstvý. Ráno nemá nikto čas ho pripravovať a zo včera večera, keď zoberiem ráno z chladničky a celý deň je so mnou v triede...no to už neviem, či je dobré.
Ešte také, čo som si vzala tiež párkrát, je viaczrnná žemľa s acidkom alebo zakysankou či zákvasom. To je, že mám chuť si dať niečo tekuté, keď už nemám varenú stravu, preto mi to tak chutí.

pravdajelenjedna

si nachystaj predtým ako pôjdeš do školy, daj do dózy a obal alobalom a malo by to aj teplotu udržať ... ja som takto do školy chodil s jedlom stále :D

swistica

Ak si mas kde sadnut a vklude sa najest,mozes si vecer pripravit cestovinove salaty napr.cestoviny, sampiony, kukurica, tuniak z konzervy (pripadne si tam daj,co ti chuti). Rano stihas pripravit napr. cicer z konzervy, vajicko na tvrdo, sunka,paradajky.
Ak si nemas kde k jedlu sadnut,tak asi len pecico s niecim ako pise guga.

Guga13

nám tento mesiac nefunguje školská jedáleň. Keď máme 7 hodín, nosím si rohlík so šunkou a syrom. K tomu jablko. Inak som si nosievala na desiatu cereálnu tyčinku, alebo pagáčik. Tak teraz zjem celý rohlík a potom si dám doma polievku.