Teraz mám takú situáciu, že niekoľko týždňov po sebe v jeden deň sa mi nedá stihnúť normálne naobedovať. Chodievam po škole k babke, a tam mám obed. Lenže teraz to nebudem stíhať. Sú nejaké studené obedy, ktoré sa dá ráno nachystať, zobrať so sebou a zjesť? Vítam hocijaké nápady.
Čo miesto normálneho obeda, keď nestíham?
a šalát má človek držať pri sebe v škole pod dňa po celý čas v izbovej teplote?
Ten by sa mal jesť úplne čerstvý. Ráno nemá nikto čas ho pripravovať a zo včera večera, keď zoberiem ráno z chladničky a celý deň je so mnou v triede...no to už neviem, či je dobré.
Ešte také, čo som si vzala tiež párkrát, je viaczrnná žemľa s acidkom alebo zakysankou či zákvasom. To je, že mám chuť si dať niečo tekuté, keď už nemám varenú stravu, preto mi to tak chutí.
Šaláty sú veľmi fajn v takýchto prípadoch alebo aj cestoviny :)
siminii: Asi ťažko, keď je niečo tak naplánované, tak s tým nič neurobím
Treba si nejako ten čas lepšie zadeliť a všetko sa bude dať a stíhať ;)
Tak najlepsim studenym obedom je salat, teda aspon podla mna.
si nachystaj predtým ako pôjdeš do školy, daj do dózy a obal alobalom a malo by to aj teplotu udržať ... ja som takto do školy chodil s jedlom stále :D
*môžem
swistica, áno sedieť môžeš. Cestovinový šalát je dobrý nápad, vďaka.
Ak si mas kde sadnut a vklude sa najest,mozes si vecer pripravit cestovinove salaty napr.cestoviny, sampiony, kukurica, tuniak z konzervy (pripadne si tam daj,co ti chuti). Rano stihas pripravit napr. cicer z konzervy, vajicko na tvrdo, sunka,paradajky.
Ak si nemas kde k jedlu sadnut,tak asi len pecico s niecim ako pise guga.
nám tento mesiac nefunguje školská jedáleň. Keď máme 7 hodín, nosím si rohlík so šunkou a syrom. K tomu jablko. Inak som si nosievala na desiatu cereálnu tyčinku, alebo pagáčik. Tak teraz zjem celý rohlík a potom si dám doma polievku.