ziarlivost vo vztahu

Príspevok v téme: ziarlivost vo vztahu
tia85

moj priatel ma kamaratku s ktorou si obcas pise emaily, ale teraz sa dohodli ze mu posle list cez postu. (byvaju daleko od seba, ona momentalne nie je vo vztahu) pride mi to trochu prilis osobne, ale na druhej strane neviem racionalne vysvetlit preco mi to vadi. ake mate hranice vy vo vztahu s vasimi partnermi? co je este ok a co uz nie, co sa tyka komunikacie s opacnym pohlavim?
urcite sa o tom s priatelom porozpravam, ale nechcem byt za prehnane ziarlivu

sandrra

V tejto dobe socialnych sieti asi malokto odola energetickemu krizeniu sa s roznymi osobami, co vsak moze oslabit ich aktualny vztah alebo je to taka skuska pevnosti toho zvazku.

mirec411

tia85 - ...a ešte PS: - Na tvojom mieste by som s ním o tom nehovoril. Nie je o čom, ...a vyvolalo by to iba atmosféru podozrievania a otázky tvojho chlapa, že prečo mu neveríš, keď je k tebe úprimný a všetko ti vešia na nos. Iba by si stratila "kredit" v jeho očiach.

mirec411

tia, poznáš to príslovie, že čo sa má stať, sa stane? ------- Neviem váš vek a ani ako dlho ste spolu, ale je mi jasné, že medzi sebou ešte nemáte vybudovanú dôveru. Otázkou samozrejme je, či vôbec viete ako sa dvaja ľudia prepracúvajú k vzájomnej dôvere. Napíšem len toľko, že (prena)sledovanie a domýšľanie vôbec nie je cestou, ktorá by niekoho naučila veriť tomu druhému. ----- Nechaj chlapca robiť čo robiť chce... - a ak to povedie k malým podvodom, či "nevere", tak lepšie sa s ním rozísť teraz, ako rozviesť o 5 rokov neskôr. --------- Motto vzťahov: - "Veriť sa dá len človeku, ktorý je dôveryhodným dobrovoľne. Nie tomu, kto je k dôvere tlačený kontrolou."

Salamistka

Hm, mozno nema pristup na internet ked mu chce poslat list? Ale dolezite je, ze o tom vies, ze ti to asi on sam povedal, teda iba ze by nie a lasovala si mu v emailoch.