Som nízky...

simoneckodreso

S vlastnou váhou cvičím každý druhý den, stravujem sa zdravo žiadne mastné jedlá iba jedinečne.Futbal hrám ale nie tak často ako predtým. Možno ešte podrastiem
ĎAKUJEM VAM ZA SKVELE OHLASY ĎAKUJEEM

swistica

Ako sa k tvojej vyske vyjadrila detska lekarka? Mozes ju poziadat o vymenny listok k endokrinologovi a ten zisti uroven rastovych hormonov.

Tvojanadej

Nazdar chlape!
V prvom rade, máš len trinásť rokov, čiže šanca, že sa potiahneš je veľmi veľká. Vôbec nezúfaj, mnoho chalanov sa potiahne dokonca aj po osemnástke :)
Snaž sa hlavne zdravo stravovať, to je veľmi dôležité. Telo potrebuje dostatok bielkovín avšak aj cukrov a tukov na správny vývoj :)
V tvojom veku zohrá veľkú rolu aj spánok. Najviac rastového hormónu sa vylučuje počas spánku. Takže sa snaž spať tak okolo 8 hodín a choď si ľahnúť už pred desiatou hodinou.
Šport ti taktiež nezaškodí :) Nejaká atletika, futbal, celkovo aerobná aktivita ti pomôže. Môžeš cvičiť, ale v tvojom veku odporúčam nejaké tie základné cviky s vlastnou váhou :) Vezmi kamošov a choďte sa prebehnúť a zahrať si futbal :) Spojíš príjemné s užitočným.

Dúfam, že ti to pomôže a nezúfaj, ja som v tvojom veku bol vyšší ako moji spolužiaci no akosi som už potom nenarástol a tak sa musím uspokojiť so 175cm :)
A zapamätaj si, dobrého veľa nerastie ;)

Veľa zdaru!

simoneckodreso

Niekto hovorí, že mám spomalený rastový hormón, no neviem, či je to pravda. Myslim že do dĺžky 160-169 CM sa možno dostanem nie som si istý no...

simoneckodreso

Niekto hovorí, že mám spomalený rastový hormón, no neviem, či je to pravda. Myslim že do dĺžky 160-169 CM sa možno dostanem nie som si istý no...

ahjajjaj

simonecko, keď máš 13 rokov, ešte narastieš. Nevedno síce do akej výšky, ale v období medzi 14-16 rokov sa rastie najviac, ale niekedy sa to môže trochu oneskoriť. Tak či tak máš obdobie väčšieho rastu ešte pred sebou.