Gel lak

Príspevok v téme: Gel lak
NikA-28

Ahojte,chcela by som si začať doma robiť nechty s gel lakom, nakoľko tie obyčajné mi držia tak 1-2 dni a na manikúru každé 2 týždne 15€ nemám. Začala som si po internete hľadať o tom niečo viac a v podstate aj chápem postup, ale problém je, že si neviem vybrať značku. Pozerala som stránku naninails a zapáčili sa mi tie one step gel laky...čo na to hovoríte? Drží to? Alebo si mám radšej kúpiť normálne base - farbený - top? Čítala som dosť recenzií o tom, že to vôbec nedrží, ale aj také, že to drží super, tak teraz neviem...

A ešte by ma zaujímal názor na gel laky z aliexpressu? Tá cena je tam zlomok z tej, čo u nás, ale bojím sa, či nebudú nejaké veľmi škodlivé a podobne.

Budem fakt rada za každú radu ohľadom výberu. Našla som aj veľa tých sád na začiatok, ale to sa vôbec neoplatí, keď som si vyskladala tie veci sama a aj viac, tak to vyšlo lacnejšie. Preto o tých sadách ani nepremýšľam, čiže mi nemusíte o nich písať. :)))

NikA-28

A v dm maju aj tie co sa vytvrdzuju v lampe? Lebo ja som asi retard, ale vzdy vzdy vzdy dakde zavadim, kym mi tie normalne zaschnu. Taze by som rada kupila take :)

Gloriaa12

Neodporucam ziaden lak alie! Mala som odtial 3 ks a vydrzal mi mozno den a zosuchal sa a o tom zapachu ani nehovorim. Nikdy viac, vazne. A ani uv lampu odtial, kamoska si kupila vydrzalo to na 2 svietenia a odisla lampa.

Ako sa pisalo nizsie kvalitny gel lak najdes aj v drogeriach a mas tu vyhodu ze vidis farbu odtieň atd.
Ja mam z teta drogerie avonu alebo oriflame oni maju vazne kvalitne laky a ja som spokojna a vydrzia mi aj 2 tyzdne

NikA-28

Ahaa no popozeram.

No najradsej by som este nejake info o tych uv gel lakoch daktoo :) pozeram co pisali vacsina o tych naninails a silcare. Ktore su lepsie? Netreba mi vydrz 2-3 tyzdne, nemam rada tie odrasty, ale tak 7-10 dni by bolo optimalne.

ahjajjaj

Rimmel London: Super gel, 1 Step
nič extra, len si suverénne nalakovať. Kým normálnym lakom používaš 2 tenké vrstvy, tu stačí jedna.

ahjajjaj

kúpila som si gel lak v dm. Naozaj vydrží dlhšie ako obyčajný, nevedela som o žiadnych zvláštnostiach, jednoducho som ho natrela na nechty na nohách (lebo je príliš krikľavý na to, aby som používala aj na nechty na rukách), bol krásny, bolo jednoznačne evidentné, že je kvalitnejší a držal dobre.