Velky zadok

Príspevok v téme: Velky zadok
Blaiz

Zdravím...
Potrebujem váš názor na túto situáciu. Mám 13,5 výška približne 160 cm 50kg ale najviac ma trápi môj zadok (asi 90 cm obvod). Rozumiem že som v puberte a tak priberám ale mám naozaj divnú postavu zadku. Je vypuklý a ako keby odstával. Mám taký väčsí mostík medzi koncom chrbtice a zadkom. Je pravda že rada jem ale športujem každý deň (bicykel,beh,posilovanie,...). A tak neviem čím to môže byť... Puberta,nezdravá strava,upravý sa to s narástajúcou výškou???

Smile_girl

ked som potrebovala spevnit zadok a stehna, tak som si kupila z cyklospecialit kolobežku a začala som na nej jazdit. Nohy a zadok sa mi pevne spevnili a teraz to už iba udržujem

Elaa

viem ze sa ti to teraz nezda, ale vyzor nie je to najdolezitejsie, rob to co ta bavi a zdokonaluj sa v tom...venuj sa priatelom, a neboj postava sa ti este bude menit...nie je to trvaly stav...a sportujes a to je zdrave a super..takze neries sa tolko...v tomto zmysle

Blaiz

Viem že niektorým ľuďom sa veľký zadok páči ale mne nie! Ako som povedala je vypuklý a vidieť ho aj cez voľné tepláky... zdá sa mi že sa tam usádza viac tuku než by mal.

Blaiz

Viem že niektorým sa páči veľký zadok ale mne nie! Zatiaľ som nenašla človeka ktorý by mal tak veľký zadok... zdá sa mi že sa mi tam usádza príliš veľa tuku.

naivny

ahoj 13 ročné dievča.
Moja sestra bude mať tiež o chvíľu 13 a vadí jej, že nosí okuliare a že má "rozšírené póry" na tvári, čo si normálny človek ani nevšimne.
Niektorým chlapcom sa páči, ak má dievča vypuklejší zadok, takže to nerieš.
Priznám sa, ani ja nie som spokojný. Ty máš niečo také, čo nezmeníš, tá vypuklosť môžu byť aj svaly, keď toľko cvičíš, a môže to pôsobiť esteticky, aj keď na 13 ročné decko sa tak nepozerá.
Ja mám iný problém. Neznášam sa holiť. Vraj zarastený esteticky nevyzerám, ale lezie mi na nervy, že sa musím holiť.
Takže s tým vzhľadom má každý nejakú oštaru. Niektoré dievčatá sú tak nespokojné s tým, ako vyzerajú, že sa musia namaľovať. Ja som to nechcel riešiť, a tak od rodiny počúvam, že by som sa mal dať ísť konečne ostrihať, alebo oholiť....proste venovať čas niečomu tak zbytočnému a nepodstatnému...