Dnes je piatok 13. a je najsilnejsi spln za poslednych niekolko rokov.
Co zle sa vam dnes stalo?
Mne rano zle odobrali krv, potom som vybalil nabytok a bol poskodeny, potom som sa dozvedel, ze na zaklade jednej zmluvy mi realne hrozi sankcia za vyse 45.000 eur a strasne ma rozbolelo chodidlo, ze sa mi az triasla cela noha od bolesti, ze som ani nemohol chodit.
Piatok 13. spln
Wtf ? ,,,( o),(o ),,,
az na to ze spln je dneees
_______ 1 4 . 9 . 2 0 1 9 ______
Mne sa stalo, ze som si kupila fakt hnusne hotove bryndzove halusky do mikrovlnky. Akoze nikdy viac. Fuj. Som si mala radsej tu debrecinsku bagetu kupit, ta nikdy nesklame...
Tak ano, ale ked sa na to pozrieme zblizzssia, tak zase ti ludia ti museli vediet urobit zle, museli to dat, aby ti aj realne a citelne trochu uskodili. Sestricka sa musela netrafit do zily (hoc' to vie spravit poriadne), s nabytkom museli citelne volky udriet do niecoho, aby ho trochu poskodili a co sa tyka penazi, to ano, na kazdeho sa chystaju, aby nas z tej psej budy vydurili von, aby sme sa konecne stali bezdomovcami najma preto, aby sme potesili, ci uz susedov, ci uz rodinu, tety, strykov a podobne. Proste, kazdy caka vo svojej nore a pozoruje komu sa ako nezadari a to im vycari usmev na tvari. Nie je hanba padnut na nase dno, ale hanba je vstat a ist dalej. Vsak o com si teraz budeme cele dni vypravat?? O vas, o vas, vasa, vasa:-(
predtým ako vypustíš do eteru nejaký blud si otvor lunárny kalendár,..
lebo spln je 14.09.2019, o 6:36 a tuším v 23sekunde...
fajn som si pokecala s dvomi potencionálnymi zákazníkmi, jeden si aj objednal a dostanem z toho provízie, ten druhý neviem, či si objedná, ale možno... vraj mám nesmierne príjemný hlas a dávno sa tak dobre neporozprával, a zaujíma ho naša ponuka... nuž uvidím... :-) Doma chutný obed a v podstate takmer všetko ako po masle...