Arytmia

Príspevok v téme: Arytmia
Anonym222

Chcela bysom sa spitať keď mi dnes ukazal tlakomer arytmiu rano keď som si merala a teras večer. Nedavno som bola u kardiologa a robil mi echo a ekg a zmeral tlak povedal ze vsetko je v poriadku. S tlakom som mala problemi od porodu mala som nabeh na infarkt. Teras skour už mam nizki tlak. Aj pred tiždnom mi jeden krat ukazal arytmiu. Ako občas sa citim nanič ako bi chvilu prestalo bit srdce ale vtedy akurat mi vobec nezmera arytmiu neviem čosi mam otom mysliet. A ten tlakomer je mesiac novi.

Anonym222

Tomas12345 ras mam pulz 68a tosa umna nikdi nestalo večinou som mala 90 a rano mam pulz vzdy visoki 110a potom sato pocas dna upravuje na 77. Mne jeto cele divne od porodu čosom mala nabeh na infarkt mito ako kebi blbo.

Anonym222

Dakujem v pondelok zavolam kardiologovi a znova sa tam objednam. Len sa čudujem žesom muto už hovorila a povedal žesi to nemam všimať žemi srdce pekne bije a nemam arytmiu. Ale dva krat za ďen keď mi tlakomer ukazal tu arytmiu som sa trocha zlakla.

Pag

Tento akt.svet nas preveri z kazdej strany, preosie nas, ale toto je dost brut.svet, dost bezohladny svet. Treba cvicit ruky a snazit sa vydrzat sama so sebou, aj ked to bude tazke a popri tom robit nieco uzitocnee. Clovek moze zazit rozne stavy, ale stale mas pravo klesnut az na svoju duchovnu uroven/uroven ducha a to je najsilnejsia uroven, lebo tvojho ducha nemoze dat nikto dole/zlomit. Precitaj si trikrat, co som napisal. Ked budes cvicit ruky, tak sa das dokopy. Dakujem, ze ste uz prestali na mna utocit, rozumiem, ucty si porovname aj neskor. Ja nepotrebujem k tomu nikoho, mozno zabudnem:-) Toto je civilizovany svet??? Chlapi, koncime, sme proste na konecniku:-) Vestci...