Dobry den prajem,
Moje skusenosti zo zenami...clovek ked bol mladsi nemal peniaze ani nebol daky krasavec mal 55 kg snazil sa byt k zene vzdy mily skusny atd...chcel som vzdy vztah zo zenou nielen kvoli sexu ale kvoli laske...vela zien ma odmietlo ..nebol som dobry pre nich..sex som mal bud v bordely alebo cez pokec ked sa mi podarilo daku zbalit...cloveka to ranilo ked ma skoro 40 rokov a nema nikoho...co som si vsimol zeny chcu dobraka len ked su rozvedene same s detmi..ked niesi pravnik lekar iteckar a clovek co ma peniaze mas male sance...a dake opice hlupe co sa nevedia spravat clovek nechce...vsimol som si ze muzi ktori nemaju od 18 sex vztahy neskor su uz bez sance a skoncili same....Zeny co som poznal vecina od 16r ma sex vztahy...oni ako keby vycitili ze muzi co nemali vztahy sexu malo pohrdaju potom takymto muzom...Preto zijem dlho v zahranici aby som nebol doma na ociach nikomu kde vas na slovensku vsetci maju za nulu a uboziaka.
otazka ako riesite ostatni to ked vam zeny nedali sancu a ako planujete prezit starobu neskor? Da sa zmierit s niecim takymto?
Vdaka za odpoved.