Muz bez vztahu

Príspevok v téme: Muz bez vztahu
Vranaa81

Dobry den prajem,

Moje skusenosti zo zenami...clovek ked bol mladsi nemal peniaze ani nebol daky krasavec mal 55 kg snazil sa byt k zene vzdy mily skusny atd...chcel som vzdy vztah zo zenou nielen kvoli sexu ale kvoli laske...vela zien ma odmietlo ..nebol som dobry pre nich..sex som mal bud v bordely alebo cez pokec ked sa mi podarilo daku zbalit...cloveka to ranilo ked ma skoro 40 rokov a nema nikoho...co som si vsimol zeny chcu dobraka len ked su rozvedene same s detmi..ked niesi pravnik lekar iteckar a clovek co ma peniaze mas male sance...a dake opice hlupe co sa nevedia spravat clovek nechce...vsimol som si ze muzi ktori nemaju od 18 sex vztahy neskor su uz bez sance a skoncili same....Zeny co som poznal vecina od 16r ma sex vztahy...oni ako keby vycitili ze muzi co nemali vztahy sexu malo pohrdaju potom takymto muzom...Preto zijem dlho v zahranici aby som nebol doma na ociach nikomu kde vas na slovensku vsetci maju za nulu a uboziaka.

otazka ako riesite ostatni to ked vam zeny nedali sancu a ako planujete prezit starobu neskor? Da sa zmierit s niecim takymto?

Vdaka za odpoved.

sandrra

Tak to si vsimas dost zle, o to tragickejsie, ze to aplikujes i na seba, ale tak co uz narobis, asi si to musis takto odzit, ine ma k tomu nenapada.

Tutenstein_xD

Počuj kamarát, ja mám 25 rokov, nikdy som nemal sex a ani vzťah a tu som. Najdlhšie som mal frajerku na cca 4 mesiace, keď som bol deviatak na základnej škole.

Partnerku si už dlhšie nehľadám, pretože by určite prišlo na reči typu sex a vzťahy. Nemám zapotreby mojej prvej potencionálnej partnerke vešať na nos, že som v 25 rokoch panic a že som nikdy nemal vzťah. Celkovo ale hľadanie partnerky ma omzrelo.

Nech si myslí každý čo chce, ale 90% ľuďom by to prišlo divné, že 25 ročný chlap nemá ani len jeden sexuálny zážitok. Preto si to radšej nechám pre seba. Samozrejme očakávam tie isté dookola reči, že "tá práva" by to pochopila.

Podľa mňa sa dá žiť bez sexu aj bez partnerského vzťahu. Človek môže robiť veľa vecí, ktoré ho budú napĺňať.

Tomas 12345

Riešením je brať partnerské vztahy len niečo ako bonus a skutočné štastie hladať v Bohu. Ak toto spravíš, potom sa nebudeš trápiť pre partnerské vztahy.

smiechotky

najprv si to vypracuje svaly a zisti, ze to nestaci, potom si to kupi drahe auto a barak, no a zisti, ze opat nezabodoval u opacneho pohlavia, tak zacne hltat psychologicke prirucky a stale sa divi, ze ako to, ze to nefunguje. Podaktori muzi musia mat velmi nizke iq, ked im to nedopaluje.

Ednaprva

Precitala som si nieco o tom incel hnuti a je to zaujimave. Jeden z nich co sa stal masovym vrahom Eliott Rodger mal peniaze, vozil sa v drahom aute a na fotkach teda nevyzeral zle, povedala by som ze fesak. Napriek tomu mu ziadna nechcela dat, cim to asi bude. Nejak to rozmetava incelovsku teoriu o tom ze zeny davaju len prachatym a peknym. A kopa skaredych, chudobnych, extremne chudych aj tlstych vztahy ma. Ti incel chlapy musia mat hnusnu povahu ale aj to ze nenavidia zeny, to z nich vyzaruje, zeny to citia a samozrejme sa im potom vyhybaju.

SofiaElla

Volá sa to "incel hnutie". Muži, ktorí neznášajú ženy a šíria voči nim nenávisť preto, že boli odmietnutí.

zabochlap

ja sa stretavam s tym, ze z muzov, ktorym zeny nedali sancu, sa stavaju muzi, ktori to druhym zenam nedaruju a potom na stare kolena lamentuju

len maloktory chlap je natolko chlapom, aby DOKONCA OPAKOVANE odmietnutia dokazal stravit bez nasledkov, ktore by to zanechalo na jeho muznosti
pravy chlap je chlapom aj bez zeny a je ochotny na nu cakat ci dobijat ju bez zbytocneho reptania

najhorsie je to s chlapom, ktory neustale randi ci spoznava kopu zien, z toho mu zakonite musi prepnut a skonci frustrovane, nieco take ukociruje malokto a zrely jedinec to nema zapotreby

Javier

Cawte ľudia ja som tiež nikdy nemal vzťah no vždy som si to len vtedy uvedomoval keď som nebol v pohode a keď som bol spokojný na vzťah som ani nepomyslel nemám síce este toľko rokov že by sa to dalo nazvať katastrofou mam 28 a nedávne som sa vrátil asi z mojej najväčšej výzvy môjho života ísť sám na dovolenku pri more doma v kľude sa o tom pekne snivalo no keďže som bojazlivy bolo to ťažšie zrealizovať no nakoniec sa podarilo no a keďže som tam bol sam spoznával som samého seba som zistil iste veci ktoré som nevnímal pred tým ako napr. Aby človek využil svoju príležitosť ktorú najprv musí vidieť a aby mohol niečo riešiť musí byť človek spokojný sám so sebou a byť otvorený voči ľuďom celkovo. Uvedomil som si na sebe ze ja som vždy len chcel dievča ako nárok ale sám som jej nemal čo ponuknut lebo keď som niečo riešil hneď som sa strašne zaľúbil ale nikdy som ani nevyjadril pocity a som zistil aj ze som v sebe potláča dobrú náladu to už som si nejako naprogramoval od detstva a v Rodine. Teraz potom všetkom ako som prišiel domov som rozmýšľal ze v takýchto veciach by som chcel osobnostné rast Nechcem meniť celkovo seba ale len tieto veci a učiť sa aj cestovať lebo ľudia čo cestujú som si tiež všimol sú viac ľudia a nemajú také ego a presne takych okolo seba potrebujem nových ludi takže ak je tu niekto kto by chcel niečo vymyslieť som za a môžme sa dat dokopy
Caute

femina

Haha a chlapi zas chcu priemerne husicky do 25. A co teraz? Lutovat sa? Ked sa budes nazyvat chudakom tak chudakom aj ostanes. Stastny je len ten co neriesi vztahy a lasku. Vie zit z lasky k sebe, mat sa zdravo rád. A potom si pritiahnes do zivota aj lasku druheho. Ale opacne to nefunguje!