Ako poziadat o zvysenie platu?

Colorka

tak najlepsie je mat nejake argumenty, napriklad robis si svoju pracu dobre, myslis si, ze by mohla byt lepsie ocenena, uz si vo firme dlhsie, dari sa ti, nemaju s tebou problemy, proste povedz, preco si ty myslis, ze by bolo vhodne zvysit plat a uvidis co ti na povie. hlavne nebyt drzy a arogantny

Karolina3k

Podnikatel za toto by si zvysil mzdu za 2 nasobok- mozno v krajine Fantazia.Ja takto pracujem uz od zaciatku pracovneho procesu a vacsinou som bola medzi prvymi, kto dostal vypoved.O mojom povyseni sa nikdy neuvazovalo a bars aky chruno a lenivec, co cely den pozeral fcb mal 8x 20minutove pauzy a flirtoval s dievcatami v ramci pracovneho zapalenia sa vzdy zazracne stal veducim a samozrejme dostal vyssi plat + plus som zanho musela upratovat- pochopitelne zadarmo.
Takze som zmenila taktiku- prestala som sa namahat.Ked sa mi v praci nepaci- dam vypoved.Reagujem na inzeraty, kde ponukaju vyssie platy- aj ked na ne nemam skusenosti.
Stal sa zo mna pohodak. A je to sranda
Samozrejme furt makam, lebo lenivy ludia sa mi hnusia, ale 90% lenivych muzov sa stalo mojimi vefucimi
Idea, ze skromny usilovny pracovnik bude vazeny, oceneny povyseny a najde uznanie a lasku najdem tak v rozpravke o Popoluske a 3 prasiiatkach

PodnikateI

Prid za sefom a povedz, pozrite, moji kolegovia urobia za smenu 100 ks vyrobkov (obsluzia zakaznikov a pod.) ja urobim 150. Vzdy vsetko bez reptania urobim, nefrflem, vsetko robim s dobrou naladou a usmevom. Som zdvorila, ochotna, nepozeram na hodiny, ze treba ist domov, viem prist robit aj cez sviatky ak treba, neulievam sa, nezneuzivam PN ani OCR, mam rada firmu, citim sa tu dobre, zalezi mi na nej, chcela by som sa v nej dalej rozvijat a dat jej vsetky svoje schopnosti a usilovnost, nezneuzivam firemne auto, telefon, nevybavujem si sukromne veci pocas pracovnej doby, na obede som max. 30 minut, nezabijam cas fajcenim a pod.
Za toto by so zdvihol mzdu aj na dvojnasobok, ak by to bola pravda.

27Paulito27

Vyhrážaj sa, že odídeš :D Vela mojich priateľov to tak urobilo.. Nie a nie im zvýšiť, až kým nepohrozili koncom...