Ahojte,zaujimalo by ma,či je tu niekto kto realne pocituje nejake ťažkosti pred splnom alebo počas? Nechapal som prečo mi prišlo zle za poslednu dobu viackrat,jedna pani mi poradila pozrieť na lunarny kalendar a podla datumov som zistil,že je to vždy tie 3-4 dni pred splnom..velka unava,bušenie srdca,citim sa mimo,zabudam,pocit zmätenosti ..som velmi meteosenzitivni,myslite že aj niečo taketo dokaže mat realny vplyv?
Pocity
tesne pred splnom mavam aj ja problemy, ale tak uz som si na to nejako zvykla :)
Keďze Mesiac sposobuje priliv a odliv, moze mat jeho gravitacia na niektorych ludi vplyv.
Postupne vysadene mucne jedla. Kazdy druhi den 2 deci mrkvoveho dzusu, probiotyka z lekarne, kysla kapusta.
Spýtaj sa na to doktora, popis mi tvoj jedálniček.
Ano, mam. Dlhorocne, od mala, akonahle je spln, mam serioznu nespavost. Plus som par dni podrazdena, nepokojna, mam uzkost a podobne. Tiez v tom nevidim nieco magicke, skor prirodne zakony. Ked moze mesiac vplyvat na priliv a odliv, preco by nemohol na cloveka, ktory sa sklada tiez zo 70% z vody?
našla som toto: silavedomia.sk
na sebe som nespozorovala nič.
Na mesiaci závisí tuším aj príliv a odliv, nie? Sú tu isté súvislosti medzi Zemou a mesiacom, však je to náš mesiac a sú to veľké objekty s istou atmosférou alebo energiou, tak sa môžu aj ovplyvňovať. Ale videla by som v tom iba to, že sú to prírodné zákony dané od Stvoriteľa, nič viac. Žiadne čáry mary v tom nie je.
Keď sa tak dobre poznáš,poznáš aj odpoveď.Takže prečo sa to pýtaš.Odpoveď-záujem.