Pocity

Príspevok v téme: Pocity
Tomas 12345

Ahojte,zaujimalo by ma,či je tu niekto kto realne pocituje nejake ťažkosti pred splnom alebo počas? Nechapal som prečo mi prišlo zle za poslednu dobu viackrat,jedna pani mi poradila pozrieť na lunarny kalendar a podla datumov som zistil,že je to vždy tie 3-4 dni pred splnom..velka unava,bušenie srdca,citim sa mimo,zabudam,pocit zmätenosti ..som velmi meteosenzitivni,myslite že aj niečo taketo dokaže mat realny vplyv?

in blossom

Ano, mam. Dlhorocne, od mala, akonahle je spln, mam serioznu nespavost. Plus som par dni podrazdena, nepokojna, mam uzkost a podobne. Tiez v tom nevidim nieco magicke, skor prirodne zakony. Ked moze mesiac vplyvat na priliv a odliv, preco by nemohol na cloveka, ktory sa sklada tiez zo 70% z vody?

Zuzka8

Na mesiaci závisí tuším aj príliv a odliv, nie? Sú tu isté súvislosti medzi Zemou a mesiacom, však je to náš mesiac a sú to veľké objekty s istou atmosférou alebo energiou, tak sa môžu aj ovplyvňovať. Ale videla by som v tom iba to, že sú to prírodné zákony dané od Stvoriteľa, nič viac. Žiadne čáry mary v tom nie je.