od kedy mam chudnut

Janko 12

Kikuska: Nerob nič so svojou váhou pokiaľ rastieš, a to môže byť až do 17-18 rokov. Ak Ti ale naozaj záleží už v tomto mladom veku na postave, snaž sa jesť rôzne zdravé a hlavne pestré jedla, dostatok zeleniny, ovocia, rýb a mäsa rôzneho druhu. Vyhýbaj sa veľkému množstvu sladkostí a sladených nápojov. Takto si zabezpečíš, že tvoje telo bude zdravo rásť z kvalitných stavebných zložiek a v dospelosti budeš mať peknú postavu. Tvoja váha je na tvoju výšku v súčastnosti v poriadku a pretože stále rastieš je zbytočné ju teraz riešiť.

ziadna_dieta

najlepsie urobíš ked na telesnej výchove budeš cvičiť a neulievať sa... a nejesť sladkosti, chipsy, fastfood,..
piť dostatok tekutín, a žiadne diety v tvojom veku nie su vhodne...

Gugatakmer13

ahoj, ja neviem presne koľko vážim, ale som tak v porovnaní s ostatnými trochu krpec aj vo výške aj vo váhe. A že mám pribrať, aj narásť. Tak nič preto extra nerobím, len sa snažím nájsť si čas desiatovať.
Inak na brucho nájdeš dobré videá na youtube. Ja ich robím a už sa mi pekne tvoria aj kocky na bruchu. Normálne ich začína byť vidieť. No a každý druhý deň asi tak 15 km na kolieskových korčuliach, možno aj 20, neviem presne koľko. K tomu ešte 4 km na kolobežke, lebo škola je ďaleko a do školy chodím na kolobežke tam aj naspäť. Ak idem na výtvarnú tak 6 km na kolobežke.

ahjajjaj

ahoj kikuška, ešte 3 kilá môžeš pribrať a bude to v pohode. A nezáleží ani tak na váhe, ale na tom, či je tá váha tuk alebo svaly. Keď sú svaly, tak môže 185 cm vysoký a 93 kíl vážiaci chlap vyzerať veľmi chudý.
Takže aj Ty sa snaž štíhlo vyzerať a nie štíhlo vážiť. A na to je jediný recept: dostatok pohybu. Dbaj najmä o nohy a brušné svaly.

pravdajelenjedna

este si mlada, vaha vyzerá byť v pohode na tvoju výšku, skor len zacni športovať (najlepšie pod vedenim profesionálneho trenera) pretoze sport ako taký, ci uz posilka alebo futbal, je pre deti velmi dôležitý... ale bez kvalitného trenera nie, aby si si nesposobila zranenie