Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Starsie vs mladsi - vacsi vekovy rozdiel

Príspevok v téme: Starsie vs mladsi - vacsi vekovy rozdiel
D3cko

dost sa prebera tema vztahy - mladsi muz a starsia zena, ale co ak je zena viac starsia ako " len " tych 10-15 r. co je este v norme

napriklad ked sa 40 rocna zalubi do 20 rocneho alebo 35 do 18 ..
mam 19 a paci sa mi kamaratova teta, ma 40 ale vyzor tak 25
moze podla vas aj takyto " vztah " fungovat ? ma zmysel riesit to ze co na to povedia ludia a vobec moze nieco take vobec zacat??

mirec411

D3cko - je mi úplne jasné, že si mýliš seriózny vzťah so sexom. Tvoja poznámka o tom, že nejakých 10 - 15 rokov rozdielu je ešte v norme... :D ---- Prosím ťa, to kde si čítal o takých "normách"? No nič..., netreba nič ani rozpisovať, pretože určite ani nevieš, čo si chcel vyjadriť otázkou, či "takýto vzťah môže fungovať". Odpoveď je, že môže, ale za 1.- na ako dlho? a za 2.- v akom smere - v sexuálnom? Všetko ide, zvlášť keď jeden chce ...a keď druhý tiež nemá rozum.

mam20

ja som v 18 mal 35 rocnu.. aj dnes som skor na starsie co sa sexu tyka.. kedze vztahy neriesim
no a kamos s_kaval dva roky starsiu pani, uz dobre po 50 :D nikto neriesil ani vek ani to, kto si co mysli.. teba by sa tiez nikto nepytal na nazor a povolenie, tak to neries

Ednaprva

Tak dnes je moderne ze ma zena o dost mladsieho, mna taky ale neberu. Ani o moc starsi ani o moc mladsi. Co sa tyka takeho vztahu tak vacsunou to dlhodobo nefunguje, vynimocne to vydrzi. Muz sa starsej zeny nasyti a zacne sa obzerat po mladsich.