pred menzesom nemam chuť na sex

mišelka

Ja počas ovulacie tiež niesom moc fit, mam naliate prsia a dosť ma bolia ale da sa to vydržať. Skor potrebujem poradiť aky mate kompromis s partnerom ked vy na to nemate chuť.Ked pred menzesom nemam chuť a potom sa dostvi sam menzes je to dosť dlha doba bez sexu a nechcem aby moj vsťach na tomto stroskotal

emala

moma, nesuhlasim. Ked ovulujem nie som uplne vo svojej kozi, mam hlienovity vytok, boli vajecnik...milovanie je najlepsie pre mna pred ovulaciou, lebo sa citim byt maximalne fit. Ty asi nevnimas ovulaciu, ci co?

moma

To suvisi s hladinou hormonov, ktora sa pocas mesiaca velmi meni... Je to prirodzeny jav. Tak isto ako to, ze pocas ovulacie je zena pre muza najpritazlivejsia a milovanie v tom obdobi je najkrajsie.

vivienna

ja mam zase na to chut stale, akurat prve dva dni menzes ma boli brucho dost. Moj partner to zase uplne odmieta, ked to mam. Ma to mrzi:(

basa

by si sa cudovala kolko bab je na tom rovnako ako ty....je to uplne normalne,ved nemusis mat stale chut na sex. ja osobne bud nemam naladu par dni pred menzesom