ľudia, čo celý deň sledujú iných ľudí

slniecko1111

Ja som k takýmto ľuďom nekompromisná a priama, dokonca až arogantná. A keď to nestačí, neváham zvýšiť hlas. Nikto Ťa nemá právo napomínať ako malé dieťa, robia to ľudia nespokojní a nešťastní a potrebujú si uľaviť, tak sa snažia rýpať do iných.

BezNarokov

Ignorovať a ked to nejde odfajcit ich len par vetami. Noektori ludia sa chcu len hadat a vytaca ich ked toho druheho nevedia vytocit

nechapava

Mne sa zdalo, že ho vytočilo to, keď som sa priznala, že je to moja chyba a odmietla som sa hádať. Bol teda riadne trápny, ako za mnou chodil a snažil sa hádať. A ja nič. Asi som sa nemala tváriť tak pokojne, čo? Ako riešite konflikty s ľuďmi, čo sa potrebujú hádať? Myslela som si, že keď uznam vinu, bude to OK.

Ja by som neriešila druhých ľudí, ale oni riešia mňa. Preto by som chcela vedieť, ako sa brániť takým ľuďom, čo vyhľadávaju konflikty a hádky.

Pag

Ono to moze byt tak, ze najprv ti uskodia a potom pozoruju ako -beholderi-, ze co zleho sa ti stane, aby sa pobavili (kedy uz dopadnes...). Taky -beholder- si vzdy nieco najde, co by ti mohol vytknut. Ale ono neide o aktiviti toho jedneho niemanda, ale o to, ake spinavosti sa deju za zatvorenymi dvermi, akurat, ze cez zatvorene dvere nikto nevidi (nasilie na zenach, detoch), vela sa toho clovek dozvie, ked ma kamosov psychologov. Inak, mali by sme pozvat dalsich psychiatrov, dajme tomu z Ukrainy. Robim si starosti o ich dus. zdravie.

nechapava

Práveže tí ľudia sa pohybujú dosť rýchlo na to, aby boli zdravotne chorí. Ale možno niektorí.

A aby toho nebolo málo, ešte aj v práci som mala hrozný deň. Ja som človek, čo sa snaží robiť všetko dobre. Ale dnes... Asi som bola unavená alebo čo a niečo som odflakla. Najprv som si myslela, že to nebude vadiť, ale potom som zbadala, že to bude zlé. Tak som to hneď začala opravovať, čo sa mi aj za krátku chvíľu podarilo. A všetko by bolo v poriadku, keby... To nezbadal jeden starý protivny kolega. Začal na mňa vykrikovať, že čo som to urobila, že pôjde za šéfom. Ja som mu kľudne vysvetľovala, že priznávam, že to bola moja vina, že som urobila chybu, ale opravila som ju. A on stále kričal to isté, hoci som sa s ním snažila pokojne jednať. Ostatní kolegovia robili a tvárili sa, že nič nevidia. Aj tak som si myslela, že sa prepadnem pod zem. Chcela som pokračovať vo svojej práci, ale on furt chodil za mnou a poučoval ma. Už som nevedela, ako sa ho zbaviť, tak som išla za vedúcou, ona ho tiež nemusí, že akože potrebujem s niečím poradiť. Až potom som sa ho konečne zbavila. Veď som uznala svoju chybu a vinu, o čo mu išlo?

swistica

Väcsinou ide o ludi so zdravotnym problemom. Nemozu pracovat, maju obmedzeny pohyb, tak sedia pri okne a pozoruju.

nechapava22

Ako, aj ja som už sledovala človeka, ale to som bola v puberte a bol to chlapec, do ktorého som bola veľmi zaľúbená. Ale oni a väčšinou sú to starí dôchodcovia, čo som si všimla.