Make-up ?

Príspevok v téme: Make-up ?
denisaaaaa

Ahojte v make-up sa vôbec nevýznam a naozaj ho ani nepoužívam lebo neviem ako ho nanášat aký otieň by sa mi hodil a to maľovanie sa fakt nie je veľmi pre mňa ale kedže sa mi moja pleť nepáči,hlavne to ako keď v lete nie len v lete ale aj v zime je horúco a ja som červená a tak chcela by som nejaké rady od vás čo by som mohla používať na prekrytie aby to červenanie a tak nebolo veľmi vidno ...kamarátka mi odporučila Missha M Perfect Cover je to taký krém že vraj sa ľahko rozotiera ale neviem naozaj sa rozhodnúť lebo nerozumiem sa do toho preto by som bola rada ak niekto má s týmto produktom skúsenosti alebo viete mi niečo dobré odporučiť budem naozaj rada za všetky rady vďačná :)

Lusgo

S make-upom je to občas lotéria. Velmi zálezi od typu pleti a občas aj od ročného obdobia. Samozrejme, ze na zimu je lepší výživnejši a hutnejši makeup, na leto zase ľahší, ideálne s UV ochranou. Pár fakt super tipov aj s návodom, ako makeup vybrať je aj tu www.rankito.sk + názory blogeriek, ktoré majú už čo to vyskúšané a vyznajú sa ;-)

danicka

Keď make up tak jedine s prírodným zložením, aby nejako pleť nezaťažoval, aby mohla dýchať. Lebo to je často problém, s tým som aj ja mala kedysi trampoty.
Lebo pleť mi nedýchala a potom sa mi akné robilo. Ale teraz mám dobrú skúsenosť s týmto make upom www.annemarieborlind.sk Pleti sa prispôsobí, že vyzerá fakt dobre a aj príjemne vonia.