O co 2mu ide?

Príspevok v téme: O co 2mu ide?
Maria12345

Mala som 8 rocny vztah ale skoncil rozchodom.Nedopadlo to velmi dobre a tak som si povedala ze budem sama.Nasla som si zaluby, pracu.Mala som sa celkom dobre.Avsak v novej robote som natrafila na nadriadeneho.Je to mlady chalan, ked sme sa prvykrat videli, bol mi velmi sympaticky.Tesila som sa , ze teda asi budu dobre vztahy s snim.A ze teda bude fajn v robote.No lenze v time boli velmi zle zenske ktore ma skolili.Citila som ze ma zacinaju sikanovat.Hladat chyby co zle robim a podobne.Do toho mi este pridal aj on.Nejakym zazrakom som to vydrzala, ale chcela som sa pytat na inu poziciu.No nato jedna z tych zien dala vypoved.Takze sa mi ulavilo velmi.No k tomu nadriadenemu.Ked som mala ist rano do prace tak som sla s dobrou energiou ale ked som uz vedela ze idem na pracovisko tak ma nalada uplne totalne presla.Akoby som sa bala byt sebou lebo oni tam boli vsetci taky rovanky Jedna banda.No a ja som sa bala dat svoju energiu von asi kvoli ostatnym ze teda aby ma nezozrali zaziva.Ze ja mam dobru naladu.Vseobecne tam totiz panuje akasi zla nalada.No a ten nadriadeny, vidim ze on je celkom aj fajn , ale rovnako ho ovplyvnia ti druhi s tou naladou a tak je obcas kok...Druha zo zien nebola v praci, a v praci bola zrazu fakt super nalada.No a co sa tyka jeho, tak ide v podstate o to ze medzi nami je iskra.Preto si ho v praci priliz nevsimam.Lebo mi povedali ze ma vazny vztah a ze si nemame na neho robit zalusk.Lenze on na mna stale pozera, je uplne totalne mily ku mne, najhorsie je ze mi venuje vzfy dlhy pohlad a ked som dlhsie pri nom a rozpravame sa tak citim uplne vzrusenie.Teda som uplne ako z masla.Neviem to zastavit.Jednoducho mi je strasne sympaticky, a aj ked som si povedala ze nechcem vztah neda sa to vydrzat.Nechapem ale ako on moze byt zadany a ze vysiela tie pocity alebo feromony neviem co to je.Snazila som sa o taktiku ze ho budem teda riesit co najmenej, neozyvat sa k nemu, pretoze to inak nejde a cely den mam v hlave potom iba jeho a nedokazem sa sustredit na ine veci.A serie ma to.Lebo naco bude rozmyslat nad nami ked on je zadany.Chcela som aby sme boli kamarati lebo tak predsa len si rozumieme a celkom je vtipny,no ked som zvolila taktiku ze som odmerana a nech da pokoj zacne za mnou chodit a davat mi ulohy, a vtedy som pri nom a zas a znova to citim.Ked ale pustim pozitivne city k nemu vidim aky je stastny a ja som tiez,lenze vzapeti ma prepadne myslienka ze ved je zadany a nic z toho nebude a ze ma namota zalubim sa a potom ma odkopne.Lebo priznam sa rozmyslala som uz nad tym ze by ma mohol pozvat von a taketo veci ale ved je zadany?...:/ Neviem ako sa spravat k nemu.Najradsej by som si to s nim vysvetlila polopate, ze o co mu ide.Lenze bojim sa, nieco povedat ze ma vysmeje ze normalne sa chova ako ku mne tak aj k inym a ze co ja si namyslam a ze som trapna.Co mi radite? Berie mi silu a neviem ako dalej? Nechcem byt uz totiz sklamana v laske, lenze nejde ani nevsimat si ho cely den.Skusila som to lenze nedopadlo to.Zacal mi potom davat ulohy naschval mne mohol si vybrat aj inych ale vybral si mna Chcem byt nasrata na neho teda taka odmerana, ze preco mi to robi , lenze prinom vzdy roztajem a zrazu uz nasrata byt neviem....Co mam robit????A o co ide jemu???Pocula som dokonca ze sa bavil s kamosmi, a spominal nieco ze ""tak sa s nou len vyspim, ked mi furt pise"".Takze ma vazny vztah a riesi taketo veci?? Minule som ho v robote videla tancovat akoby od stastia len tak tancoval Najprv som si pomyslela ze je to mnou ze teda ma dobru naladu kvoli mne ale je mozne ze bol so svojou polovickou a preto mal dobru naladu A namiesto toho aby som sa ho opytala ze preco tancuje tak som sa len pousmiala na neho lebo aj ja sama som mala super naladu na tancovanie.No lenze ked som na neho pozrela nechcela som aby si myslel ze si myslim ze je to mnou a ze ma chce A dalsia taka vec, ked som nastupila, pospevoval si moje meno.Mne to prislo mile.Lenze kvoli takym veciam ho potom mam rada, no vztah z toho nebude a kamaratit sa s nim a jeho polovickou nechcem, nemam rada pariky odkedy som sa rozisla s priatelom Hlavne nie take ktore potrebuju celemu svetu povedat aky su stastni .Co mam teda robit, a co ide jemu? Nazory.Vdaka.

totonieee

ešte taká vec, nie je nič horšie ako ked sa nejakí "zalubenci" na pracovisku oblizuju pred očami ostatných kolegov....
kým ostatní kolegovia pracuju, títo "zalubenci" sa iba zažívaju po kútoch a oblizuju sa, je to nechutne!! a toto na pracovisko nepatrí!
v práci sa pracuje, frajera si hladaj inde..

swistica

etna: podla coho to usudzujes? Ja osobne som za tie roky, co pracujem registrovala len jeden vztah, ktory vznikol na pracovisku. Skoncili ako manzelia. No to bol vztah medzi kolegami, nie medzi nadriadenou a podriadenou. A tiez to nemali jednoduche. Najmä celit vsetkym tym reciam a pozorovaniu. Podla mna nezijeme vo filme a väcsina ludi si uvedomuje, ze vztahom na pracovisku si privodi len problemy. Nehovoriac o nadriadenych.

sadenica

prepáč včera to už bolo moc, asi len toľko - nemalo by to byť vo vzťahu tak, že on o mňa prejavil záujem, tak aj ja ho chcem (teraz nemyslím len tohto), a ešte keď je možné aj to, že je k tebe len normálne milý, však si všímaj chlapa, či má vlastnosti, ktoré by si chcela, aby mal tvoj partner (tak ju aspoň to, keď mi píše na FB); ty si vyber správneho, lebo keď si príťažlivá, tak sa stále nájde nejaký, čo by aj mal záujem (nie vždy o vzťah samo); s nadriadeným a s kolegom nie je múdre si začínať, lebo keď sa to skončí, mohlo by to byť v práci ešte oveľa komplikovanejšie; skús inde

swistica

Ach jaj. Je tvoj nadriadeny. Nadriadeny by mali ukazovat aspon hrany zaujem o svojich zamestnancov- usmev, oslovenie,small talk. To aj robi. Zvysok je uz tvoja fabulacia. Cuduj sa,ze ta zacinali kolegyne sikanovat, ked vidia, ze nedokazes rozlisit pracu a sukromie. Nadriadeni nie su nikdy kamarati a uz vobec nie su vhodni na vztah. Vztah si hladaj mimo prace. Tu smerujes len k strapneniu.Pisem ti to v dobrom.

petroanneta

Milá Mária.
Po 8. rokoch si prišla na to, že zotrvanie vo vzťahu znamená zotrvanie v blate, a tak si postúpila ďalej. Prišla nová práca, so sympatickým kolegom a menej sympatickými kolegyňami.
Sympatický kolega vysiela feronómy, s babou, ktorá mu na fb píše, sa chce vyspať a pritom má vážny vzťah. No proste to je kur-evník. Jaj, ale zato nie s hocikým. Určite si pekná a atraktívna. Slovom dosť pohľadná aj pre nezadaného normálneho chlapa.
Takže klobúk dolu, že sa nenecháš zatiaľ stiahnúť. Lebo podľa opisu, si sa z blata dostala do kaluže. No kaluž stále lepšia ako blato, ale vieš čo sa stane, keď sa z kaluže odparí voda? No budeš zasa v blate. Takže sa nesprávaj ani prehnane milo ale ani odmerane. Neber ho vážne. Pracuj a pritom si hľadaj iné zamestnanie. Keď ho budeš mať, podaj s milým úsmevom výpoveď. Nepočkaj si na blato. Dostaň sa už z kaluže.

Ednaprva

Ide mu o sex. Pokial kolegovi hovoril ze pretiahne nejaku ktora mu furt pise tak s tebou ma podobne plany. Zahrava sa s tebou aj s inymi a po sexe by si pre neho prestala byt zaujimava. Radsej si ho drz od tela.

aleNO

haloo, brzdi dievča... a ešte raz si prečítaj svoju prvu vetu:

"Mala som 8 rocny vztah ale skoncil rozchodom.Nedopadlo to velmi dobre a tak som si povedala ze budem sama.."
-povedala si si že budeš sama...!!!! nie ???

pospevoval si tvoje meno??? vieš ako sa volá jeho frajerka? čo ked rovnako ako ty... a nenamýšlaj si...
má vzťah... pokial sa zle cítiš v robote, je najvyšší čas poobzerať sa po niečom inom.... zmen robotu! o dovod najviac ze ta ten dotyčny rozptyluje a nemozes sa sustrediť... citiš pri nom vzrušenie... ??? zlatko nejde o nič ine iba o to že ťa svrbí... lebo nevieme ako dlho si to nemala... riešenie -pravidelna autoerotika..
ja som mala tiez v byvalych zamestnaniach chlapov pri ktorych bolo vzajomne iskrenie... no kedze boli zadaní,zenatí...ignorovala som a nakoniec som dala vypoved a sla za lepsou prácou...