Kamarátka do fitka - BA

Príspevok v téme: Kamarátka do fitka - BA
sisa888

Ahojte, mám 25 rokov a za posledné 4 roky v mojom prípade váha rapídne stúpla. Rozhodla som sa, že toto bolo posledné leto, keď som sa na seba už ani nechcela pozrieť do zrkadla. Som z Bratislavy a týmto spôsobom si hľadám kamarátku s podobným problémom, ktorá by sa na túto cestu podujala so mnou. Do fitka som nikdy nechodila, neviem ani ako začať, ale spolu na to nejako prídeme a dúfam, že sa v tejto ceste navzájom podporíme :) Budem rada za každú reakciu :)

sisa888

osudvciel - ahoj, nevadi mi vekovy rozdiel, len viem, ze sama sa k tomu nedokopem... ak chces tak ma kontaktuj cez e-mail :) simi28@centrum.sk :)

osudvciel

A kam chces chodit? Ja tiez rozmyslam, este som nikdy nebola. Ja rozmyslam v ruzinove, fit in. Ale mam ovela viac rokov, to je blbe, ale aspon sa nastartujme. :) Ja kludne pojdem aj sama. Len neviem, ako cvicit, koho poprosit, kde zacat.

Rrraee

Aha, tak to škoda potom.. Ale vieš čo, začni aj sama. Viem, že sa mi ľahko píše, ale ja som si tiež takto kedysi hovorila, aké by bolo super mať kamošku, s kt. by som do toho šla, a aj by to bolo super. No žiadna nebola. A zvládla som aj sama, teraz vlastne sa už len udržujem a chcela by som spevniť postavu, tak by som aj tak asi nebola vhodná spoločníčka. :D Každopádne veľa šťastia.. možno aj na FB je nejaká skupina.. skús nejaké fitness skupiny.. :)