Bolesť ruky a zápäsia v noco

Zuzka8

Neviem či je to aj na tento prípad?ale možno pomôže sťahovak resp. bandáž na zápästie. Fixuje kĺby, prejavuje ruku a tým posilní svalstvo a zohrieva. Teplo pôsobí proti bolesti. Tak možno skús nejaký lacný sťahovak sprvu, či to bude na tento druh bolesti. Na kŕče skús horčík, ale to Ti radím tak naslepo no možno sa trafíš. Magnetov je celkom silný. Ak nepomôže aspoň si si doplnil na istý čas. .. možno ak v robote robíš moc rukami tak tu bandáž, nech nezaťažuješ kĺby svalstvo. .... Možno Ti to aj hneď odíde, keby tak.

ahjajjaj

ešte pozor na chlad vonku, chráň si prst aj zápästie, na zápästie je dostať hrubší chránič z textilu, alebo aj nosiť tenké rukavice, aj keď iba fúka vietor, a rukavice s vysokým zápästím, kabáty, saká, pulóvre s dostatočne dlhým rukávom, ktoré zakrýva aj zápästie. Je možné, že aj bolesť prišla zmeneným počasím a spôsobil ju chlad.

ahjajjaj

máš aj opuch? Je možné, že máš zápästie presilené. Alebo je to kĺbová záležitosť. Odporúčajú sa výživové doplnky: chondroitín, glukozamin, kolagén. Vypýtaj si v lekárni.

naco

operácia???? o čom to točíš? ešte ani nevieš o čo sa jedná, este si nebol/a u lekára a už ideš riešiť operáciu...????
najprv chod k lekárovi,...