S priateľom si už nemám absolútne čo povedať,iba sa hádame a viem že to nemá budúcnosť. Viem že by som sa s ním mala rozísť,ale viem že mi budú extrémne chýbať dotyky,objatia,bozky,sex. To je jediný dôvod prečo ten vzťah ešte udržujem. Čo mám robiť?
rozchod-ano ci nie?
Čas.
keby to tak veľmi škrípalo v psychickej oblasti, odzrkadlí sa to neskôr aj v sexe. Čisto fyzicky asi objatia človeku nechýbajú... ono sa to nedá od seba odlúčiť.
Moc si sa vo svojom živote upriamila na sexuálne veci a stala si sa na nich závislá a to nie je dobré. Viacej sa upriamuj na duchovné veci.
Ak este tuzis po jeho dotykoch, bozkoch, objatiach a sexe s nim tak ho asi stale milujes a pritahuje ta.
Ak by si ho nemilovala tak by si netuzila po telesnom kontakte s nim a odpudzoval by ta.
Skus sa prestat s nim hadat a rieste problemy rozhovorom a empatiou.
Si riadna chudera keď ostávas s chlapom len kvôli sexu. Aj menej pekne si vedia nájsť chlapa za pár týždňov. Asi si na tom veľmi zle. Preto s ním ostan a bozkávaj mu ruky že ťa chce.
skuste sa este dat dokopy aj po komunikačnej stranke, ved nebude vam to luto? ale ak by to neslo tak podla mna takto vztah nema buducnost, toboz nie je vhodny na pripadne manzelstvo. Intimita je pekna vec, ale je to jedna časť vzťahu...
ked ti vyhovuje sex s niekym takym, tak aj to je v poriadku.mozno neskor uz budes narocnejsia.