Dobrý deň,
chcem sa opýtať či je toto podľa vás riešiteľné?
Pred 3 rokmi som sa dala ostrihať na krátko, pretože mi Toto rástlo na hlave pravidelne. Od vtedy som si zvykla dávať kokosový olej na končeky, brala som zinok a aj magnézium. Taktiež aj predtým občas. Akurát, že sa pravidelne nepodstrihujem, keďže mi vlasy rastú veľmi pomaly. Ak by som sa podstrihavala každý mesiac či dva tak by som asi po pár rokoch ostala bez vlasov :D..
Fotk končekov:
Rozštiepené končeky vlasov
sa nečuduj že ti vlasy nerastú ked nechodíš podstrihávať pravidelne, každé 3 mes.. ja ked som sa nedávala strihať tiež mi nerástli...
lebo sila ide do tých rozštiepených končekov a nie do korienkov,..
Ja som sa bola podstrihnúť včera po 6 mesiacoch,.. išlo dolu 2cm, kým sa mi dali vlasy dokopy trvalo dlho a chodila som podstrihavať každe 3 mesiace,
v tvojom prípade bude najlepšie ked zájdeš ku kaderníčke a odstrihne ti kolko treba, ked bude treba 5cm, tak 5 cm....
lebo to máš strašné, a tu ti už žiadny zázračný olej nepomože,..
základ je podstrihávať pravidelne..
dalej si uvedomiť aké chyby robíš pri úprave, aj ja som to zmenila..
- ked si umývaš vlasy tak iba šamponom masirovať hlavu a penu vyžmýkať jemne po vlasoch, - nešuchať vlasy,.
pri sušení - nešuchať vlasy uterákom...
najlepsie je nechať im čas a nefenovať, nech schnu prirodzene..
-kup si revalid tbl,..
-kup si vlasovu vodu od DIXI alebo od Alpa, a po každom umytí hned, ešte na mokru pokožku hlavy na rozne miesta aplikovať a pomasirovať bruškami prstou...
- ešte na mokré vlasy neoplachovy kondicioner- vlasy si zoberu kolko potrebuju... a potom ešte kusok vlasy vyžmykam jemne a dam do turbana-jemne... a tak pomaly schnu..
+kupila som si arganovy olej, z notino.... krááásne vonia... a je všestrnny... kvapku pridavam aj do pletoveho kremu večer a natriem tvar, krk, dekolt a okolie oci-vklepkam... je to super..prevencia vrasok...takze nie len na vlasy...
revalid kupis za super cenu z pilulka.sk za 23€ na 3mes. lebo v lekárni 30€ , maju aj vlasove vody ...
Ešte dodám, že sa mi stiepia aj tie vlasy ktoré mi rastú akoby nové, alebo sa mi rozstiepia v polke a potom rastie ďalej. Proste zle...