Potrebujem si oddýchnuť

Príspevok v téme: Potrebujem si oddýchnuť
Nevladzemuz

Necítim sa dobre. Psychicky ani fyzicky. Mám časté bolesti hlavy, problémy so spánkom, problémy s chrbticou, problémy s váhou... Z psychických mám napríklad úzkosť, asi mi aj znova začína depresia a skoro každý deň myslím na to, ako by mi bolo dobre, keby som umrel. Tieto veci mám z viacerých príčin, ale to by bolo naozaj nadlho, takže ich vypisovať nechcem.

Som zaťažený vecami, ktoré musím urobiť a už dopredu rozmýšľam nad tým, čo ešte len budem musieť urobiť. Nedokážem relaxovať. Začal som chodiť na tréningy s trénerom, ale neužívam si to. Viem, že mi to môže pomôcť s mojimi niektorými fyzickými ťažkosťami, ale že by som tam chodil rád? To nie. Športy ma celkovo nebavia, na túru by som aj možno aj šiel, ale s mojím súčasným stav by som prešiel tak pár metrov. Knižky čítam už dlhú dobu, ale v poslednom čase sa na ne nedokážem sústrediť, lebo ma stále stresujú myšlienky na povinnosti a na to, čo bude zajtra. Kamarátov blízko mňa nemám, takže s nikým chodiť von nemôžem. Nemôžem si len tak zaplatiť dovolenku niekde ďaleko na mesiac, aby som si oddýchol, na to nemám prostriedky. Môj život je nudný a zároveň hrozný, neznášam ho.
Chcel by som sa vás spýtať- čo mám robiť? Mám začať meditovať? Vítam hocijaké rady, chcem niečo, pri čom by som mohol aspoň na chvíľu každý deň uniknúť z reality a upokojiť sa.

tomas 12345

Ak sa chces citit oddychnuty, šťastný a spokojný musíš mať v živote koníčky a predovšetkým silnú vieru v Boha. Z konickov sú fajn športy, čítanie kníh, relax -sauna, masáž, hudba, jedlo.

Posilnuj si svoju vieru vo večný život s Bohom v nebi.

Cucqu

Tiez by som potreboval sa niekedy odreagovat. Uz som viackrat na internete cital, ze je dobre cvicenie/behanie rano, ze potom ste viacej produktivny v praci ci skole. To sa lahko povie, ale takto by som musel vstavat asi o pol piatej. Este po zobudeni musim aspon tri hodiny spracovavat traumu z toho, ze zacal dalsi den, takze rano mam nechut robit vsetko. Kava kazde rano, nic neranajkujem, potom ficim, naobedujem sa, ficim dalej a vecer si niekedy nieco precitam, idem spat, zobudi ma rano budik a idem to cele od zaciatku. Cez vikend si tiez neoddychnem... Neviem, asi uz len v hrobe budem mat pokoj.

ahjajjaj

ahoj, ak máš zdravotné problémy, obráť sa na lekára, nech Ti vypíše odporúčanie na kúpeľnú liečbu. 3 týždne liečby Ťa vyjdú do 400 eúr, snáď si toľko vieš dovoliť. Zoznámiš sa tam s inými ľuďmi, budete 3 krát denne sedieť pri stole a rozprávať sa, ďalej spolubývajúci, nevieš vopred, čo je zač, dostaneš rôzne masáže a podobne. Budeš objavovať aj okolie kúpeľov, alebo konkrétne areál, v súlade so svojími fyzickými schopnosťami. Ja som na začiatku neprešla ani 300 metrov, lebo som krívala, a na cvičení som nemohla kvôli bolestiam chrbta cvičiť, na konci pobytu to bolo okolo 17 kilometrov denne. Masáže, soľná jaskyňa, hydromasáž, liečivý prameň, uhličitý a perličkový kúpeľ, občas nejaká kultúra či prednáška v spoločenskej miestnosti, plus knižnica s knihami. No áno a aj hudobné večery s tancom, ktoré má niekto rád, aj keď ja k nim nepatrím.
A potom stánky s kadečím, nakúpila som pre celú rodinu darčeky na všetky narodeniny, meniny a Vianoce vopred a bolo to niečo originálne, čo si pochvaľovali. Rodina za Tebou cez víkend môže prísť Ťa navštíviť a zvolíš si takú destináciu, kam do kúpeľov zo zoznamu, ktorá Ti najviac vyhovuje.