Necítim sa dobre. Psychicky ani fyzicky. Mám časté bolesti hlavy, problémy so spánkom, problémy s chrbticou, problémy s váhou... Z psychických mám napríklad úzkosť, asi mi aj znova začína depresia a skoro každý deň myslím na to, ako by mi bolo dobre, keby som umrel. Tieto veci mám z viacerých príčin, ale to by bolo naozaj nadlho, takže ich vypisovať nechcem.
Som zaťažený vecami, ktoré musím urobiť a už dopredu rozmýšľam nad tým, čo ešte len budem musieť urobiť. Nedokážem relaxovať. Začal som chodiť na tréningy s trénerom, ale neužívam si to. Viem, že mi to môže pomôcť s mojimi niektorými fyzickými ťažkosťami, ale že by som tam chodil rád? To nie. Športy ma celkovo nebavia, na túru by som aj možno aj šiel, ale s mojím súčasným stav by som prešiel tak pár metrov. Knižky čítam už dlhú dobu, ale v poslednom čase sa na ne nedokážem sústrediť, lebo ma stále stresujú myšlienky na povinnosti a na to, čo bude zajtra. Kamarátov blízko mňa nemám, takže s nikým chodiť von nemôžem. Nemôžem si len tak zaplatiť dovolenku niekde ďaleko na mesiac, aby som si oddýchol, na to nemám prostriedky. Môj život je nudný a zároveň hrozný, neznášam ho.
Chcel by som sa vás spýtať- čo mám robiť? Mám začať meditovať? Vítam hocijaké rady, chcem niečo, pri čom by som mohol aspoň na chvíľu každý deň uniknúť z reality a upokojiť sa.