Rozisiel som sa s nou vo februari tohto roku a este stale nanu myslim. Neprejde den aby som nanu nemyslel, kde je, co robi, ako sa ma ..
Znamena to ze stale ju lubim?
Bože, ja ju asi milujem ..?
Thomasis lebo vy toto zenam nerobite ze?
Kolki z vas maju frajerky len pre sex ..
A moznk si len vela nahovaras a nieje nic tak ako si to ty pochopil.
Niekedy veci niesu take ako ich vidime a vela si namyslame
Kamoško podobny problem mam aj ja. Rozišli sme sa pred tromi mesiacmi, ona je vyrovnaná užíva si volnosť blablabla. Ja na ňu myslím každý deň aj keď viem že už nikdy medzi nami nič nebude. Proste bola mi najlepšou kamarátkou a zrazu je to všetko preč a musim začať odznova. Ona je tak trochu nymfa a potrebuje pozornosť a kompenzuje si to tak že roztiahne nohy komukolvek. Napríklad ešte sme sa stretavali mesiac po rozchode len kvoli sexu. Jedného dňa sme takto sexovali a keď sme skončili tak jej zavolal nejaky ďalší chlap a predomnou si vybavila ďalšiu je*ačku. Povedala mi že ho videla raz v nejakom klube tak si vymenili čísla. Ale už som ju vymazal z mojho života nadobro.
Rozchod bol viacmenej z oboch stran, ja som ju zanedbaval, nevenoval som jej tolko pozornosti ako si zasluzila, ona bola ochotna cokolvek spravit aby sme boli spolu stastni. Ja som to pokaslal, zanedbaval som ju lebo vsetko bolo vtedy podstatnejsie ako nas vztah a teraz zistujem ze mi chyba kontakt s nou.
Myslel som ze najde lepsiu od nej, pani dokonalu podla mojich predstav ale nestalo sa a ako vidim kazda ma svoje chyby a nedostatky. Som somar viem ..
Ked nieco mame nedbame nato, berieme to nalahko a ked o to prideme zistime co sme mali ...
Tak si jej to mal povedať,že ju miluješ.Ja som to nestihol,okolnosti to nedovolili a teraz je to už 5 rokov čo sa naše cesty nevedia preťať.
nesuhlasim s ahjajjaj ... daj aj dovod rozchodu..iste to bola nejaka hlupost.. mozes sa teraz uz uvedomovat ze si chybil atd.
zijeme v chorej dobe, ludia odkladaju blizkych ludi ako nepotrebnu vec, palia mosty, su pohodlni, nieco sa im zanepaci a uz hladaju lepsie, ved vsetko je dostupne a nahraditelne, do istej miery..
poznam vztahy, vela vztahov, manzelstiev ktore vysli az na druhy pokus a napodruhe im to klapalo lepsie ako ptedtym...takze ty musis vediet co to znamena a podla toho konat
no, prehodnocuješ, čo si zažil. Ak si sa rozišiel, mal si na to nejaký dôvod. Určite ju miluješ, ale asi nie dosť, aby ste spolu boli aj naďalej. Nevracaj sa k nej. Znova zalepené vzťahy nemávajú výdrž, iba sa predlžuje agónia. Ten istý dôvod, ktorý viedol k rozchodu, tam bude aj naďalej.