Pomozte mi konecne schudnut

Príspevok v téme: Pomozte mi konecne schudnut
Chiccck

Ahojte,
pomozte mi konecne schudnut.Mam aktualnu vahu 66,8 kg a 164 cm.Moj sen je mat okolo 49 kg.Od zajtra idem chudnut.Moje vzorove jedalnicky:

R jogurt
O polievka a voda
V ginger tea

R avokado
O polievka a voda
V ginger tea

R acidko
O polievka a voda
V ginger tea

R pribinacik
O polievka a voda
V ginger tea

R detska vyziva
O polievka a voda
V ginger tea

R banan
O polievka a voda
V ginger tea

R bebe dobre rano a mlieko
O polievka a voda
V ginger tea

Co sa tyka pohybu kazdy den zabehnem 64 minut a spalim 320 kcal.

Lialiana

Ginger tea? To je čo? Nejaký čaj? To čaj ti stačí na večeru ? A obed polievka? Ranajky jogurt? Toto nevydrzis ani deň!

tomas 12345

Autorka máš normálnu váhu, ani nepotrebuješ priberať a ani chudnut. A tá tvoja dieta je strašná, však to je ako hladovka. Takouto hladovku a ešte k tomu i športovaním počas hladovky si tak akurát prihodíš skolabovanie. Začni normálne jesť a nehladaj tuky tam kde nie su!

galia:

60 kilo na 164 cm ozaj nie je velká váha, skor by si pri takejto váhe mala ešte zopár kil pribraťč, takže o akom vyžratí to tu hovoríš ? Nezačína sa u teba prejavovat anorexia kedy vidíš tuky tam kde nie sú ?

galia

poctivo stravovať? toto nie je stravovanie ale brutálna hladovka, okrem toho že budeš hladná nepríjemná a bez energie, keď začneš jest normálne vrati sa ti to ako bumerang
v prvom rade si treba uvedomiť prečo si pribrala (ak to teda nie je zo zdravotných dôvodov)- pretože si zjedla viac ako si spálila počas dňa a robila si to tak mesiace, roky...chcieť teraz za dva mesiace schudnut to čo priberala za taku dobu? dievcata preberte sa
mám podobnú výšku ako ty, a ano ja si to priznám, vyzrala som sa na 60,5kg nutellou, nejedenim cely den a potom večer strcena v chladnicke... samozrejme som sa uvedomila a začala chudnúť (už som raz zdravo schudla na 54kg pred 2rokmi úpravou stravy a pravidelne cvičenie takze ide to :) len to nechcite hneď aj keď viem že to je ťažké....)