Naco su dobre ziarlive zeny

Príspevok v téme: Naco su dobre ziarlive zeny
Pistino

Mal som ziarlivu priatelku a ta zacala ziarlit na jednu peknu kamaratku. Ja som priatelku vysmial, ze preboha preco ziarli, ze ta kamaratka je prilis pekna a o mna by ani nezavadila, no priatelka, ze ona to vidi na nej, ze po mne ide. Nedalo mi to a zacal som si viac vsimat tu kamaratku, obcas som si s nou tajne pisal alebo niekam isiel, az som dospel k tomu, ze priatelka mala dobreho tusaka, za co som jej vdacny, lebo teraz chodim s babou na ktoru by som si inak netrufol. Ak mate ziarlive priatelky a ziarlia na nejaku konkretnu babu, ktora sa vam paci, a mali by ste o nu zaujem, tak vam odporucam si to preverit tak ako ja. Ziarliva partnerka vam v podstate dokaze ukazat, ktorej babe sa pacite, co je uplne super :)

Pistino

Tym, ze som priatelke povedal, ze na raku peknu babu nemam, som ju chcel ukludnit, aby neziarlila, ze nema dovod. Mne to prislo nieco ako nekupim si Ferrarri, lebo na neho nikdy nebudem mat peniaze.
Lucaxxxx, som stastny, ze som taky hlupy, zijem si tak, ze sa citim happy, je to omnoho lepsie, ako byt mudry a nestastny ;)

Lucaxxxx

Zenska intuicia nesklame. Skor ci neskor by k tomu doslo tak ci tak. Jej intuicia to iba urychlila. Ziarlivost bola opodstatnena. Byt tebou tak by som sa moc nechvalila, nie je cim. Esteze dostala tvoja byvala sancu najst si niekoho menej hlupeho.

falosniludia

ty si nie OK...
"Ja som priatelku vysmial, ze preboha preco ziarli, ze ta kamaratka je prilis pekna a o mna by ani nezavadila,...."

v preklade: keby o teba priliš pekná kamaratka zavadila, tak by si sa na svoju "nepeknu" vys.r.a.l takže žiarlivosť je v tomto prípade na mieste!

24rocnychalan

No je to fajn, že sa ti takto prišťastilo. Ale ženy vo svojej žiarlivosti sú zaujaté a nebudú mať vždy pravdu. Takže chalani nieže budete opúšťať svoje priateľky, keď budú žiarliť na nejakú peknú kočku, ktorá sa na Vás pozrela :D

Ešte by som podotkol - ty si svojej bývalej povedal, že "čosi, taká pekná baba by o mňa nemala záujem!" ? Chúďa žena..tým si jej povedal viac než dosť. Mala ťa rovno poslať vieš kam.

Najčítanejšie články