Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Naco su dobre ziarlive zeny

Príspevok v téme: Naco su dobre ziarlive zeny
Pistino

Mal som ziarlivu priatelku a ta zacala ziarlit na jednu peknu kamaratku. Ja som priatelku vysmial, ze preboha preco ziarli, ze ta kamaratka je prilis pekna a o mna by ani nezavadila, no priatelka, ze ona to vidi na nej, ze po mne ide. Nedalo mi to a zacal som si viac vsimat tu kamaratku, obcas som si s nou tajne pisal alebo niekam isiel, az som dospel k tomu, ze priatelka mala dobreho tusaka, za co som jej vdacny, lebo teraz chodim s babou na ktoru by som si inak netrufol. Ak mate ziarlive priatelky a ziarlia na nejaku konkretnu babu, ktora sa vam paci, a mali by ste o nu zaujem, tak vam odporucam si to preverit tak ako ja. Ziarliva partnerka vam v podstate dokaze ukazat, ktorej babe sa pacite, co je uplne super :)

Ovecky

Pripomina mi to jednu temu spred rokov kde chlap vysvetlit svojej, ze pozeranie po babach je ako s tujami, ze doma ma krasnu tuju, ktoru by za nic nevymenil, ale ze na tie krajsie sa iba pozrie, ako napriklad na auta :D

falosniludia

ehm
BIG LIKE, bingo... a potom ked dievča sa citi urazene, tak ju nazýva žiarlivou hysterkou!!! proste autor temy je debílek..

ehm

Umriem. Takže ty si svojej bývalej vlastne povedal, že je škaredá a si s ňou len preto, že tie krajšie ťa nechcú. Hotový romantik

falosniludia

kriste pane ale takto sa deta zenska neukludnuje.. ty asi moc chytrý nebudeš...

keby sa jej páčil nejaký čávo svalnatý, vymakaný, na bmw.....
a ona by ti povedala že na toho playboya nemá... tak by si to bral akože OK...??????? rozum mi to neberie...

sandrra

hej hej, zena ta musi mat uprdele a jasne ti to davat najavo, aby si si ani na chvilu nemohol pomysliet, ze ju mas istu a neustale o nu bojoval, inak ti ju vyfukne schopnejsi jedinec (ale o tom rozhoduje ona, ci to dovoli), ani nestihnes zaziarlit

Zasesmrad

On si dokazal, ze na nu ma. Ona si dokazala aka je krasna a dokaze si ukradnut aj zadaneho chlapa. Charakterovo rovnake spiny, ktore za sebou nechavaju mrtvoly. A ked je chlap ziarlivy ma si zena zacat so vsetkymi, na ktorych ziarli a rozdat si to s nimi podla tejto logiky?

Xxl346

Asi bola medzi vami velmi velka laska puto vasen a chemia ked pri prvom zaklipkani ocami peknej zeny utekas inam.Splnil si si sen.Teraz si davsj pozor aby ta muzska intuicia nesklamala ked hovoris ze je taka krasavica a na tie leti 95% muzov a nie si jediny vo vesmire kto na nu klipka ocami

24rocnychalan

Ano, ty si možno hlupy a stastny, ale to čo si jej povedal bolo hnusne. A že si ju chcel ukludniť. Naplul si jej do tvare akurat tak. Som rad, podobne ako ostatni ludia tu, že ta baba si može najst niekoho, kto sa k nej nebude spravať tak ako ty.

Ovecky

Chvalabohu za to, ze si ju nechal, aspon dostane dievca sancu na normalneho chlapa, ktory ju bude milovat. Ty musis byt dobry degesko, ked si jej povedal hentaku vetu, predpokladam, ze si taky ten jednoduchsi dedinsky typ. Si jej spravil aspon sluzbu a este sa tu prezentujes, ze zakladas vztahy na vyzore a ake to je strasne super, hm, tak snad ta tvoja bude aj o 20r vyzerat tak perfektne skoda, ze si nedal foto :D