ALERGIA NA PSENICU

dadka235

Ahoj. A máte to aj laboratórne potvrdené? dajú sa urobiť testy kde presne zistia na akú zložku potravy je psík alergický, či obilniny, zemiaky, ryža, u niektorých psíkov sa zistí aj alergia na kurací proteín, veľa toho je....Ja mám dobré skúsenosti s granulkami Farmina N&D. Vyrábajú presne radu granúl bez obsahu obilnín - Grain free. Majú vyššie zastúpenie bielkovín a obsahujú aj ovocie a zeleninu. Príchutí je viacero jahňacina, kuracina, divina, ryba..... Skús pozrieť na nete, ja objednávam zo Zoohit niekedy aj ušetrím so zľavovým kódom z www.kodino.com, lebo hypoalergénne krmivá bývajú drahšie samozrejme. Niekedy však treba otestovať viac značiek, ktorá vám sadne :) Však ak máte dobrého veťoša tak vám snáď poradí :)

swistica

Kam ten svet dospel, ked mäsozravca krmia psenicou? Mäso by mu chutilo ovela viac. Utulky napriklad miesaju mäso s ryzou, aby teda usetrili a vraj to psom chuti.

500xka

my kŕmime od šteiatka s mäsovým paté brit monoproteinom a to je bez pšenice a nášmu aj sestrinemu psovi to chutí viac než čokoľvek iné