Popiste najhorsi zazitok so zivocichom

LARAC

uhryzla ma myš, ked som bola decko, tu kur.u som zachránila pred mačkou,.. a ona sa mi takto odvdačila, sekla ma do prsta a ušla kur.a jedna ! :-D

RastoKa

Mne u babky vliezol v noci ked som spal do ucha škor a rozhryzol mi usny bubienok. Babka mi nechcela verit, ze citim v uchu, ze sa mi tam nieco hybe az po dlhom case mi uverila a prisla sanitka a v nemocnici mi ho vytiahli. Vraveli, ze to este nevideli. Ale hned som odmietol uz byt u babky a odvtedy som tam uz nikdy nespal.

Defcon

No, my sme isli robit steaky z argentinskeho mäsa na teambuidingu a kedze sme to robili prvykrat, tak sme ich straaasne ale naozaj straaasne dojebabrali. Prekorenili aj prepiekli... strasny zazitok.

drevolub

Raz na mna niekto poslal psa. Ale tak najviac neprijemne pocity som mal ked som spal v lese a okolo behali diviaky a ine zvery. A naposledy sme prechadzali v noci okolo velkeho vlciaka na dva metre daleko a boli sme radi ze sa po nas nerozbehol. To bolo za poslednu dobu ozaj najhorsie.

swistica

Nedavno v sere do mna narazilo nieco cierne, co som vobec nedokazala identifikovat. Este to bolo i take drze, ze sa vratilo na mna pozriet. Asi tiez zistovalo,do coho vrazilo. Nazvala som to cierne lietajuce h.vno. Predpokladam podla sposobu letu, ze to mohla byt asi nejaka vazka.

mon0

Raz, keď som spal, (mal som 8 rokov) tak som sa zničoho nič zobudil len tak a práve vtedy som videl ako z diery pri mojej postele vyliezal obrovský pavúk, najprv som si myslel, že to bol sen a 5 minút som sa naňho pozeral a postupne sa ku mne približoval až som zapol svetlo (nezapol som ho skôr, lebo som nebol v izbe sam) a zistil, že je reálny. :)