bolest zaludku..co s tym?

Príspevok v téme: bolest zaludku..co s tym?
žieňa

Ahojte. troim jednym problemom, hocikedy ma znicoho nic zacne boliet zalidok. Bolieva tak hodinku, nie viac a potom to prejde. Zastihne ma to hocikedy, a je to vazne strasna bolest...nie raz ma az prehne alebo zlozi k zemi. Raz som aj odpadla...nechcem ist k lekarovi, bojim sa. nepoznate nieco taketo? co by mohlo mat taketo priznaky? prosim ozvite sa niekto

monka

Ahojte! Ja mam taky problem, ze ma z mlieka, tvarohu a ost.mliecnych yrobkov boli hlava. podla mna je to zo zaludka. moze to byt alergia na mliecne vyrobky? Ako sa to da zistit?

janík

grganie je znakom pokazeného žalúdka. Všetky bolesti (žalúdka ?)brucha, sa dajú veľmi dobre liečiť akupunktúrou.Treba pribrať i žlčník,ktorý má podstatný podiel na bolestiach

Radvan

Mal som bolesti brucha dokonca az tak,ze som ho mal nafukle.Na doporucanie som si kupil Febichol.Dal som si dve tablety a mal som riedku stolicu.Zaludok ma pobolieva este stale (3den) a ked som dnes zjedol trocha jedla, tak ma opat prehnalo.A to som odvtedy Febichol nebral.Btw. stale mam divne pochody v zaludku a grgam. Co to moze byt?

jatyon

mozes mat rakovinu helicobactera zapal sliznice anemiu cudzopasnika ... atd atd.
daj si petrolej .... mozno otravis cervika.
.

alebo, lepsie, chod k lekarovi, no nie?

cathy

tak to by si fakt mala ist k lekarovi, ja som sa tiez bala, ale nakoniec mi z krvi zistili bacila, dali mi lieky a uz je fajn. a este mi nasli poraneny pazerak, ale s tym mi nic nespravili. Mna ale bolel zaludok skoro stale.. Urcite by si to nemala nechat tak.