Som smutná z rozvodu

Príspevok v téme: Som smutná z rozvodu
Martina00001

Pekný večer. S mm sa rozvádzame, žiadosť som podala ja lebo sme mali posledný rok veľké problémy (alkohol,obmedzovanie,žiarlivosť..)
On bol dobrý človek, ľúbila som ho, ale niečo sa vo mne zlomilo po tom roku trápenia a neuspešných rozhovoroch..Podala som žiadosť. Viem, že je to to najlepšie rozhodnutie a už 3 mesiace nežijeme spolu, ale občas mi to celé príde ľúto. Mali sme pekný vzťah a rozumeli sme si, len mu asi ten alkohol a záväzky zatemili mozog a zmenil sa. ( možno v tom bola aj nejaká iná, neviem) Alebo to bolo vždy v jeho náture a teraz sa to prejavilo naplno. To je jedno. Čo ma zaujíma, keď ste sa rozchádzali/rozvádzali a aj keď ste vedeli, že ste spravili dobre, mali ste niekedy zmiešané pocity ? Ako ste sa s tým vyrovnávali ? Asi som momentálne v tej fáze, že mi napadajú samé pekné veci ohľadom nášho vzťahu v minulosti a strašne ma bolí srdce, že to takto dopadlo. Tak veľmi som verila, že spolu zostaneme-zostarneme. Ale viem aj to, že takto je to dobre. Len keby to srdce tak nebolelo

tomas 12345

Nemozes si celé svoje štastie upriamovať na partnerský vztah, inak sa potom takto z toho sklameš a budeš nestastná. Bohu si orientuj svoje štastie!

lojniss

Ani sa ti necudujem, ze si z toho smutna. Kazdy by bol ale keby neboli problemy, tak by si to predsa nespravila. Takze stale treba mysliet na to!

FrantiskaMokra

podla mna pri takychto rozhodnutia su stale zmiesane pocity...ale neboj sa, po case ta to prejde a budes si zit stastnejsi zivot..

GOING

Martina00001
Máte svoj život ako každy. Nájdete nové motivácie.
Nenechajte si blokovať svoju budúcnosť premýšľaním nad svojou minulosťou. Snažte sa žiť v prítomnosti.
Buďte pevná vo svojich rozhodnutiach.
Pochybnosti sú naši najväčší zradcovia.

QW

No neviem, ako to myslis. Ak sa chces rozvadzat, prosim. Ale ak uz teraz pred rozvodom smutis za nim a nevies sa s tym vyrovnat, tak sa nerozvadzaj. Stiahni ziadost a hotovo. Daj mu este sancu a potom uvidis.

GOING

Martina00001
P.S.: nestačí mať na manželku "papier" a brať ju ako majetok/vlastníctvo . Žena / manželka nie je fľaša koňaku.
Žena má aj dušu a srdce o ktoré sa treba vo vzťahu starať
aby bola duša ženy spokojná/netrpela a srdce napĺňané láskou (všetky formy).

overly

Do cca 35 rokov by sa clovek vobec zenit nemal, lebo vtedy preziva prevazne karmicke vztahy, ktore su len docasne a ked zostanu partneri napriek tomu spolu, ochoreju bud obaja alebo jeden z nich, pretoze v skutocne zdravom vztahu (ktory nie je nasilu) neexistuje moznost, ze by bol chory partner - dusevne, ci fyzicky.

GOING

Martina00001
človek nemá vo vzťahu trpieť. Chemické cudzorodé látky (alkohol) ovplivňujú syntézu mozgu a vonkajšími prejavmi býva okrem psychického a mentálneho každodenného útoku aj neprimeraný mechanický dotyk. Treba si uvedomiť, že manžel s ktorým sa rozvádzate je prípad pre psychiatra. Určite Vás ponižuje a všetko čo čo urobíte je zle.
Manžel je vo vnútri slaboch a nevie sa z niečim vnútorne vyrovnať a rieši to alkoholom.

Myslite na dcérku, ktorá je každodenne zaťažovaná vašim manželským vzťahom, ktorý sa dcérky vôbec netýka a musí trpieť takéto agresívne vzťahové prostredie, ktoré ovplyvňuje aj jej chemické reakcie v organizme a preto aj jej zdravotný stav.

človek = telo/fyzické telo + duša/psychika + srdce/láska

Pokiať vo vzťahu nie je obojstranná láska medzi partnermi,
časom sa môže Vaše srdiečko uzavrieť.
Neskôr následkom toho môže trpieť aj vaša duša/psychika a v poslednom rade aj fyzické telo s následným zhmotnením fyzickej/kých chorôb.

Vo Vašom srdiečku je Vaša dcérka a ona sa potrebuje pozerať na zdravú a šťastnú matku.

Človek nemá vo vzťahu trpieť.

Najčítanejšie články