Hnačka

Príspevok v téme: Hnačka
anonym123456

dobry den, v sobotu, okolo 4 rano, sa u mna prejavila hnacka, pripisala som to ku menzesu, ktory som este v ten den dostala. lenze ide o to, ze uz to u mna trva 4 dni, co ma prehana. takisto trpim aj bolestami brucha, ked nieco zjem, prip. vypijem, a potom musim ist na zachod. tiez mam obcas akoby v oblasti hrudnika bolesti, neico ako silny tlak, ktore sa potom presmeruju v krcoch az ku podbrusku.

prosim, neviete niekto, z coho to moze byt? dakujem.

Bandidos

Buď máš celiakiu, helikobaktera, virózu alebo podráždený pankreas. Ak to neprejde behom pár dní, skoč na krv.

Pag

Tak ja ti poradim, ktora kombinacia nie je dobra na zastavenie s.racky, pardon, hnacky, je to slana voda (kloktanie a pitie) plus 5 gramov vitaminu C naraz. Brusko ti to sice nafukne pekne ako kvalitny balonik, ale dalej to isto uz isto netreba jemnocitne opisat, aj ked sa to udialo nastastie/stalo v zadnej zahradke, horsie by to bolo v predzahradke:-( Vycarilo by to ine grimasy okoloiducich...

Ananaska

Môže to byt aj nejaký hormonálny problém..mám s tým skúsenosti...
Všeobecne na hnačku pomáha repikový, rumančekový a nechtikový čaj... ryža, horka čokoláda, hrianky atď...

Peter33

Nezjedla si nieco, pred tym ako to zacalo. Podla toho sa da postupovat, Taktiez aky mas vek... Skus teraz nic nejst, aby si zaludok oddychol,len po lyzickach pi vela vody, a miesaj so zelenym cajom - vyluhovat max 2min. Za den aj tri litre vody a caju . A potom zajtra poobede skus do caju suchar, alebo detsku piskotu.. a uvidis...podla toho sa da postupovat dalej. Mozes este , ak nemas aj krv v stolici , cierne uhlie zobrat - carbosorb.